СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надеваме дека Кире ке го сруши рекордот и ке имаме МАКЕДОНЕЦ рекордер по постигнати голови на СП. Исто така селекторот треба 2 полувреме да го извади Филип Лазаров едноставно дрво е.:toe:

Аууу Борково мора да иде на клупаа. Какави голој му лупаа не е свесен и самиот, спие братов, спие:kesa:

Како е можно традицијата да си ја пазиме, со играч повеќе ние пак 6-0 и пак примаме гол. Абе да се фате селекторот со дрво по главата проќелава. Овој не слушнал за фластер.

Честито рекорд на Кире, да се множат:helou:

ЧЕСТИТКИ ЗА КИРЕ!!!! НЕКА СЕ МНОЖАТ!! ИМАМЕ СВЕТСКИ РЕКОРДЕР У ТИМ! :)

Браво Кире :oeoeoe: , најдобар стрелец на сите времиња :oeoeoe:

Еј дечки ај кажите ми кое место ќе бидеме ако биде нерешено?
БТВ секоја чест за Кире, голема Македонска гордост е, посилните може само да му позавида. Честито Кире!

Еј дечки ај кажите ми кое место ќе бидеме ако биде нерешено?
БТВ секоја чест за Кире, голема Македонска гордост е, посилните може само да му позавида. Честито Кире!

При нерешен резултат, се играат продолженија. :) Значи мора да има победник :)

Се надевам рекордот на Кире никогаш нема да биде срушен...НИКОГАШ.Браво мајсторе.

Brej kolku silno sutiraat
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pobednici sme i go imame noviot svetcki rekorder

Браво за нашите ракометари, заслужија да се радуваат вака. Честитки на сите, заслужено е ова 11 место а и реално е. Но сепак нашите можности беа поголеми. Се надевам ќе си ги видат грешките, а за селекторот итна смена. Уште еднаш честитки :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom