СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја бегав денес од школо да глеам утакмицава,
и беше супер у прво полувреме коа водевме со 6 разлика, али после тоа некако во второ се опуштија нашиве и се деси тоа шо се деси, изгубивме, али најмомент на натпреварот беше голот на Ристовски, само уште Кире да даде 9 гола, ако може и повеке,з а да го сруши рекордот и ке биде супер.

Некој знае уште колку гола му фалат за да скрши рекородот?

Уште 9 да го израмни, а 10 да го собори:)

Хахаха, само бидете сигурни дека ако не сте изгубиле на овој ден, дека нема ни денеска да изгубите. Не би бил толку сигурен јас. Ги газиме денеска србите, доволно е и пола од публиката што беше пред 2-3 дена да е таму, + хрватските навивачи, и ги газиме! Во школо сум јас ама ќе побегнем, нема друго :)

Леј ги „згазивме“ србите! Или они нас не згазија? Абе за никаде сме...неам коментар за денешниот натпревар

http://a1.com.mk/video-home.asp?VideoID=450

Голот на Ристовски :helou:

БТЊ, на крајот на мечот имаше 25 одбрани. Штета што изгубивме, барем да се исплатеше неговата работа :wink:

:zver:Кај Миркуловски ме се свиѓаше тоа што е храбар и борбен сите се плашеа да шутираат тој влагаше и одбрана супер играше а Лазаров Ф.Искрено од 100 10 шута даде па ај сеа видите разлика.

Дечко дали си ти писмен?

Ова ти е денеска 3 пост што ти го читам кај што ми треба минимум 5 минути да го сфатам постот и најинтересното е што на крај пак не разбирам што сакаш да кажеш:)

Не ми работи тастатурата на моменти а незабележав дека имам грешка.:helou:

Освојуваат Хрватите Како што тргна а еве и Германиа има шанса да отпадне.

Хахаааха ако освојат Хрватите ќе си гризнам од пенисов:).Остај ти што водат сеа со Французите,ама во финале или полуфинале сигурно ќе паднат.

Германија може да се надева на нерешено Полска - Норвешка и после незнам како е ќе делат многу екипи место. Ама многу поблиску се до амбисот. Многу коментатори прогнозираа дека Германија нема сили со ваков состав, дека нема доволно квалитетни играчи. И ете и тие пукнаа во групата, иако влегоа во неа како први.

Јас би сакал Полска да тепа, да направи подвиг, затоа што ја почнаа групата со 0 бодови а еве сега се борат за полуфинале. Исто така, нашата победа против нив ќе добие на тежина ако се пласираат во полуфиналето.

Незнам дали ќе паднат баш во ваква атмосфера како што има во загреб...газат хрвативе

Aуу Полска како победи, немам видено ваква победа до сега, од своја половина дадоа гол на 3 секунди до крај ( Норвешка одеа на победа па место голман убација играч бидејки они напаѓаа ), а губеа 2 на 2 минути до крајот . На крајот победија 31 - 30 и се пласираа во полуфиналето, а влегоа со 0 бодови во втората фаза, секоја чест и за нив . :smir:

п.с. Незнам дал кој е останатиот полуфиналист од оваа група, па ако може едно инфо .
п.м.с. Данска и Полска се полуфиналисти .

Баш ми е чеф што влезе Полска,а швабите не влегоа.Да знаете Полска ќе биде шампион.

Aуу Полска како победи, немам видено ваква победа до сега, од своја половина дадоа гол на 3 секунди до крај, а губеа 2 на 2 минути до крајот . На крајот победија 31 - 30 и се пласираа во полуфиналето, а влегоа со 0 бодови во втората фаза, секоја чест и за нив . :smir:

п.с. Незнам дал кој е останатиот полуфиналист од оваа група, па ако може едно инфо .

Данска и Полска.

Мило ми е за Пољаците. Почнаа од нула и стигнаа до полуфинале. Германците пак влегоа со 4 бода во групата и пукнаа. Таков е спортот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom