Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sega gledav polska-alzir i salava vo varazdin iskreno ic ne mi se svigja mi lici na sala za hokej......steta so padnavme u varazdin.....
Првите 2 утакмици ни се од големо значење, доколку ги победиме денес Тунис а утре Алжир тогаш ке влеземе максимално мотивирано и со голема самодоверба во наредните натпреавари,јас очекувам победа над Тунис,Алжир и Русија и пласман на 3-тата позиција во групата и во вториот круг на натпреварувања,освен овие три селекции секоја друга победа против останатите во групата ке значи голем плус и огромен успех за нашата селекција,со среќа вечерва и очекувам победа па макар и со 1 гол разлика!
toa sto e mala e super taman barem edna tribina da napolnime,ama nekako ne mi se svigja tribinite so se najdole se dignati i publikata skoro ic ne se gleda epten malce...se gleda kako zid......ama ajde salata i nema vrska da izigraat nasive kako so treba i ako e mozno da se napravi iznenaduvanje i da se pomine vo vtor krug.Iwan салата е супер, идеална е за нас: не е голема, ако наполниме една трибина ќе создадеме супер атмосфера. И внатре е убава, иако надворешно не чини. Знам пошто бев во неа пред месец и нешто, имам ставено слика негде на 3-4 страна од темава. Има идеални услови за ракомет.
Градот исто е супер и не е далеку од Загреб па многу навивачи кои живеат таму ќе можат да патуваат за мечевите.
Ич немај гајле за тоа, одлично е :helou:
само МАКЕДОНИЈАСител денес кои утакмици ќе ги пренесуваат ??