СП во Атлетика - Пекинг 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Ќе ги мине ли Ристе Пандев квалификациите?

• Вкупно гласачи
    20
  • Гласањето е завршено на .
Џесика Енис, лани се породила а за помалку од година се враќа на врвно ниво во најтешката дисциплина. Каква жена е тоа?!
Исто да се запази и смиреноста и карактерот што го покажа Амел Тука на полуфиналето на 800, на повидок медал, историски за Босна.

:icon_mrgr:

11898767_886071014761644_1002339414478896728_n.png

11925994_886070391428373_3789363254124470664_n.png

Еден од најубавите спортови за гледање. Секое првенство е милина. Ова со допинзиве не валја, иначе супер што Болт го освои златото, и го обели образот на атлетиката. Старциве Геј, Меј, Пауел, Мауел, Гетлин ич да не ни трчаат тука. На повидок се и двајца нови спринтеришта, Бромвел и Де Грас.

И Босна не претрка у спортот. Ние пак нека се радуваме на факинг второ место у Европска лига одбојка. Ме изненади малце кога видов дека Босанец е најбрз тркач на светот сезонава на 800 метри. Ќеф ми направи Тука, се надевам ќе го лапне златото у финале.

Ме изненади малце кога видов дека Босанец е најбрз тркач на светот сезонава на 800 метри. Ќеф ми направи Тука, се надевам ќе го лапне златото у финале.
Босна не претрка уште од кога... Ама нема врска, се пласира тој босанецот во финале ? Иначе ја гледав та трката ко постави најдобро време сезонава. Не ни беше планиран тој ама некој откажал и така си влезе во трката и постави најдобро време. Во Монте Карло беше пред 1-2 месеци.

Босна не претрка уште од кога... Ама нема врска, се пласира тој босанецот во финале ? Иначе ја гледав та трката ко постави најдобро време сезонава. Не ни беше планиран тој ама некој откажал и така си влезе во трката и постави најдобро време. Во Монте Карло беше пред 1-2 месеци.
Влезе во финале да. Мислам дека имаше и најдобро време од сите полуфиналисти.

Влезе во финале да. Мислам дека имаше и најдобро време од сите полуфиналисти.
Да да сега проверив вистина најбрзо време од сите имаше. Браво за босанецот за него утре ќе навиваме нека земи едно злато ! :zver:

Кога се преносите на мтв?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom