Chains
империја
- Член од
- 15 август 2006
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 678
Зборуваш германски?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој вреѓа??..зарем не е во право??..зарем ова е држава???..
не сакам да навлегувам во вакви теми но ова е чиста вистина..ние сме милијарди години поназад од Германија па за да можиме да се натпреваруваме со нив..дотогаш нека се караат меѓусебе ракометарите и нека го носат Шундовски за тренер кога се неспособни
Не е точно неможе Шундо да го изедначуваш со нација, и треба да биде баниран затоа што ме навреди мене и сите македонци!
Леле немојте еј да паѓате на нашите медиуми ви се молам, како само лесно го отруја одма народов и гледам сите паднаа на тоа.
зошто не навреди??..демек не е вистина дека ние македонците сме ѓупци како нација??..
зошто не навреди??..демек не е вистина дека ние македонците сме ѓупци како нација??..
ако си или се осеќаш како таков (у интелектуална смисла) не сме сите како тебе!зошто не навреди??..демек не е вистина дека ние македонците сме ѓупци како нација??..
Никој не го ни спомна Шундовски тука.Не е точно неможе Шундо да го изедначуваш со нација, и треба да биде баниран затоа што ме навреди мене и сите македонци!
На ова од Борг Дрон, пишува дека не збришале. Што е и точно. И ние кога газиме нашите новинари со право пишуваат ,"ги тепавме " ги растуривме" ги збришавме" " ги потопивме". Па саканиот Игорче вакви изјави има милион и една.
Но ајде, народот мора да се издува некако, и новинарите пласираат такви статии.
Никој не го ни спомна Шундовски тука.
Македонецот е тешка циганарија и јас можам да ти дадам илјада докази и факти за тоа, а ти неможеш да ми дадеш ниту еден факт дека не е така.Тоа не е навреда, туку чиста реалност.
Германците создале рај и просперитет од својата држава, а ние кал и ѓубре.Толку ни е биолошкиот и природниот капацитет и треба да сме свесни за тоа, така да нема потреба многу да ги обвинуваме ракометарите за неуспех.
Знаев дека е вакво нешто, баш сакав да те прашам на Твитер ама ајде најбитно е да се запалиме.Застана некој да го провери преводот?
Schweineband го употребуваат и они за да опишат Рогиш, изрека е во стилот се бориш како вепар.
мак новинарство.
Види, јас сум германист и Германија на еден начин ја носам во душата и во срцето го изучувам нивниот јазик и култура.Но, баш зошто се цивилизирана нација, ваков речник не треба да си дозволи еден ракометар и не е в ред.
Али среќа, тоа се поединци и не треба така да се гледа на работите.Во секој случај копилето си заслужил дисциплинска.Еве на пример ниту еден друг не не нарекува Македонија по нивните весници, освен Германија (од европскиве држави).Се надевам дека ќе има протест од наша страна и дека ќе го казнат овој човек.
Ај, не зафркавајте и од наша страна има поединци што ги нарекуваат Германците со секакви погрдни зборови, ама тоа се само поединци за среќа.