СП Ракомет: Maкедонија - Исланд 15.01.2013 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека Вујовиќ повеќе одговара за таа позиција.И онака кај нас нашиве неможат да си ги контролираат своите ега, а Вујовиќ е махер за тие работи.Што не е по негово гази (во буквална смисла).Ги става одма работите под контрола.
Никаков Вукович,ќе ја посрбендечи репрезентацијава.
А и кои успеси ги има Червар кои Вукович ко тренер ? ;)

Само нема да има смена на тренер,ќе си кулира Шутко уште дооолги години.
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 20:53 ---
Можи ти немаше да го критикуваш ако шуткаше од далеку и промашваше, ама 80% од тие шо пишат тука ќе речеа дека не разбира ракомет, себичен е и сака сам да ја реши утакмицата.
Не велам дека не е за критикување, ама не игра сам тој.
Ако гледаме реално, денес добри беа само Борко, Манасков и Стојанче.
Не бе како тој мастерот чека да види што како па на крај да глуми паметњакович. :icon_lol:

Вака лесно е да се седи од страна и на крај да се јаде гомна,ама тоа е и таа работа мора некој да ја врши.

Факт е Кире денес не изигра добро,ама исто факт е што истите тие што глумат лудило денес и што паметуваат,први ќе ќењаа како шутирал цело време.

Никаков Вукович,ќе ја посрбендечи репрезентацијава.
А и кои успеси ги има Червар кои Вукович ко тренер ? ;)

Само нема да има смена на тренер,ќе си кулира Шутко уште дооолги години.

Абе поентата ми беше нека се намачат нашиве да стават еден од нив на таа позиција.Било кој.Само мислам дека посоодветен е Вујовиќ зошто он бара дисциплина и е строг, построг од Лино сигурно.
И Вујо е легенда, не е само Червар.
Реално гледано тапа ни оди работава со селекцијата.Нека го одврзат веќе еднаш ќесето.
Чим еден Џон Тошак можеше да зема плата од 15 000 евра, и тоа во фудбалот во кој има далеку помалку успеси од ракометот кај нас, зошто тоа да неможат да го направат и во ракометот.

И немој некој да кажал дека Манасков и Гоце играле одбрана.

Еднаш десниот бек на Исланд со Манасков влезе во гол, можеше да џонглира со него и пак да даде гол. А овој вториот, Палмарсон заедно со Темелков магариња ги направи. Абе влези им, тресни ги од земја, али тоа е, 65 кила со се врвците од патиките и исхрана во Мекдоналдс не може повеќе да се очекува.

Абе поентата ми беше нека се намачат нашиве да стават еден од нив на таа позиција.Било кој.Само мислам дека посоодветен е Вујовиќ зошто он бара дисциплина и е строг, построг од Лино сигурно.
И Вујо е легенда, не е само Червар.
Реално гледано тапа ни оди работава со селекцијата.Нека го одврзат веќе еднаш ќесето.
Чим еден Џон Тошак можеше да зема плата од 15 000 евра, и тоа во фудбалот во кој има далеку помалку успеси од ракометот кај нас, зошто тоа да неможат да го направат и во ракометот.
Абе легенда е не викам не,ама не за кај нас......бар според мене.

Башка беше тој еднаш тренер,ништо не направи.

Еднаш десниот бек на Исланд со Манасков влезе во гол, можеше да џонглира со него и пак да даде гол. А овој вториот, Палмарсон заедно со Темелков магариња ги направи. Абе влези им, тресни ги од земја, али тоа е, 65 кила со се врвците од патиките и исхрана во Мекдоналдс не може повеќе да се очекува.
Па крила се, ако не се по 60 кила нема да се брзи и спретни, и нема да имаат голем одраз. И нивните крила не се нешто во одбрана, ама кој го знае тоа, ние сакаме гол да клајме кај шо е најгусто. :)

Абе легенда е не викам не,ама не за кај нас......бар според мене.

Башка беше тој еднаш тренер,ништо не направи.

Ма да чисто се сомневам ама ај барем да се надеваме дека утре ќе биде подобро.Можеби поразов ќе ги натера нашите да се освестат, али ај ќе видиме.

Значи позитивни критиќи се дозволени јас нереков дека Киро е коњ,дебил и слично. Но денешната игра им беше рамнодушна на сите. Киро го земав зошто е кепитен. Инаку во составот фалат многупати споменатите играчи да им се даде шанса, да се исфрлат Бранче,Фичо,Козла,Димовски, Левов... Од каде Левов пред Мајнов или Стоилов?:facepalm: Стоилов има убав шут и игра многу квалитетна одбрана Левов може вода да му носи. Бил повреден Стоилов како не.... Едноставно да се тргне од треЊерот и да има проветрување во репрезентација и да се клај подобри играчи. Подобро ќе го земам Маџовски, него Бранче кој само трча по терен ко мува без глаа.

А и немојте да мислите дека од ЕХФ не ни го пратат резилот, и размислуваат дали уште еднаш ќе ни се даде шанса да исфрлиме реално посериозни репрезентации со посериозен пристап. НЕМОЖЕ БЕ КИРО И НАУМ ДА НИ СОСТАВУВААТ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА!!!!, кој сака нека се, ако сега им дозволуваат тоа ќе остане пракса засекогаш. Или играш и можам да сметам на тебе или не играш и точка! Ќе играм со тоа што искрено и со љубов приоѓа на она што се нарекува РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА.

Значи позитивни критиќи се дозволени јас нереков дека Киро е коњ,дебил и слично. Но денешната игра им беше рамнодушна на сите. Киро го земав зошто е кепитен. Инаку во составот фалат многупати споменатите играчи да им се даде шанса, да се исфрлат Бранче,Фичо,Козла,Димовски, Левов... Од каде Левов пред Мајнов или Стоилов?:facepalm: Стоилов има убав шут и игра многу квалитетна одбрана Левов може вода да му носи. Бил повреден Стоилов како не.... Едноставно да се тргне од треЊерот и да има проветрување во репрезентација и да се клај подобри играчи. Подобро ќе го земам Маџовски, него Бранче кој само трча по терен ко мува без глаа.
Тоа ти е сами си прават сопки, да се има правилен избор на играчи да се има тренер кој ќе ги стори да не смеат да писнат и кога наумче ќе направи 5 грешки по ред у напад да го седне на клупа кога ќе се има виситсинка организација сигурен сум дека можат слободно медаља да земат ама тоа е се задоволуваат со 5-то место.

Абе еден момент ме мачи, некаде 3 минути пред крај на утакмица имаше одлична одбрана тоа голмаништето исландско Густавсон и задоволството го демонстрираше орално, со тоа педерското јазиче, го мрткаше лево десно, ауу колку сакав да му го искорнам..

Ај dragonsky отвори тема за утре, и таму да пишиме некое мислење :D
Јас да отворам и Шундо на пресот утре ќе рече изгубивме оти Боби отвори тема. :icon_lol: Поарно тоа отколку изгубивме оти не клаваме голој, изгубивме оти ни играат индијанска одбрана, изгубивме оти се изморивме многу со јаките Чиле и Катар.

По очајна утакмица немам гледано, и ние и они беа катастрофа. Како е можно да имаш повеќе грешки од голови? 15-16 минути да се нема гол дадено :eek: ејј 15 минути!! па тоа е пола полувреме.
Миркуловски во одбрана океј ама во напад со Наумче се покакаа.
Реализација НУЛА.
Борко, Манасков и Стојанче денес имаат позитивна оцена па и капитенот.
Борко само нека продолжи вака, Манасков супер али пак заеба 2-3 зицера :facepalm:
За другиве не ни коментирам. Значи по очаен напад, да се нема идеја јас немам видено катастрофа. И кој ку* им е финтата што после одбрана на Борко или статива одма бегаат на замена, а топката сеуште во игра...и ете гол џабе одбраната.
Со еден збор: МИЗЕРИЈА!
А ова шпанциве бетер од нас у органиција.

И да ќе забораев. Добро бе dragonsky кога треба да ни тргне работата се става ли слика од Ане у ЦРН фустан? :facepalm:

:icon_mrgr:

ТЕМАТА ЗА СО РУСИЈА Е ОТВОРЕНА!!! за видите сега како победуваме јас ко че отворам тема! само мене ќе ме барате од утре...:D

Не дека крилава ни се добри ама да го имаме и најдоброто лево и десно светско крило со ваква организација на напад и тие ќе се усерат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom