Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај вака да напрајме.Баш тоа не требаше да се тепа, него од 9 да шутира. Тој е капитен нАли? Ако на капитенот му фуфка да шутне до тука било![]()
Не ме дупете сеа...
Ја секогаш сум го критикувал Кире и кога ќе правел најмали екцеси ама денеска минимални треба да бидат кон него критикте.
За мудата да, требаше да проба да шутне. Ама од каде? Го држеа на 11 метри. Он е статичен бек.
Денеска утакмицата требаше да ја добијат Наумче и Миркуловски. Ма сите три утакмици беа само за нив скроени. Таквата 4-2 треба да ја шетаат они како сакаат.
Миркуловски само три пати успеа да издрибла и да шутне, и тоа еднаш погоди од тие трипати само.
Наумче беше ОЧАЕН! Убедливо најмизерен на теренот, убедливо. Статичен ко да е бомбардер од 2 метра. Ај тоа, кога примеше топка правеше аматерски грешки, му бегаше топката.
Каде бе Номче така? Лазаров „отсуството“ го корегираше со асистенции. Овие двајца ништо!
Тоа е тоа дружеАј вака да напрајме.
Лани на европското, сите велевме оти Киро шутка од 9 и не подава. Не беше така?
Сега асистира и велите оти асистира оти не шутка од 9?
Значи ко шуткаше од 9 не чинеше, се преценваше самиот, си мислеше многу е јак и ред други работи, а сега ко асистира не чини оти е пичка да шутни од 9.
Господ неможи да ви го најди и вас крајот. Знам дека влијај негативно поразот на сите ама не треба да се бара само кај него кривицата. И тој е чоек и можи да му се случи да нема ден. Пример ако тепаме некој од наредните 2 противници и Киро да биди најзаслужен за та победа сите ќе го напрајте Господ и сите ќе имате само убај зборој за него.
10?Ne se zezajte , da ne bea iznudenite probivanja na Mirkulovski (poveke od 10) razlikata ke bese poubedliva.
Така такаВака нели?![]()
Ај нека дојде побрзо Франција и да си бегаат накај дома,очигледно нас психата не убива,тренер немаме тоа е утврдено,ама пак цело првенствп играат ко аматери.
Сите се криви,буквално,освен Борко денес,ама сите се жива мизерија првенствово.