R
Rigel Kent
Гостин
Веруј дека најмалце 5 пати ќе беше блокиран од одбраната на Исланд, и ќе го тупевте како тоа Лазаров потрошил топки .
Ај да се надеваме дека ќе ја победиме Русија со 4 разлика (невозможна мисија)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веруј дека најмалце 5 пати ќе беше блокиран од одбраната на Исланд, и ќе го тупевте како тоа Лазаров потрошил топки .
Па дали имаше позиција денеска некоја чиста?А нели Лазаров беше тој што викаше дека секогаш ќе шутирал кога ќе има позиција?Зошто се промени тоа?Ги остави и он мудата во Ниш и Белград.
Не можам со некој да зборам кога муабетот е „го шитна мечот“ .
Uste sea gi gledam Narciss i Karabatic kako placat potpreni na stativa...
Ај ти оди тепај се сам против 6 души. Ќе ги истепаш?1 гол од игра? ај стај му фластер на Хансен се кладам дека пак 6 ќе ти шибне? Значи такви играчи фластер не функционира ако сакаат да играат. Едоставно беше незаинтересиран, не го ни погледнуваше голот. Епа неможе секоја акција да оди на пикер кај го има тоа?
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 20:04 ---
![]()
како не им е срам таква одбрана да ни играат, гол да не мојме да клајмеНе и ние на форумов претеруваме многу. Нели гледате дека на сите натпревари ни играат одбрана каква што не ни одговара!![]()
Епа неможе секоја акција да оди на пикер кај го има тоа?
тој е капитен,најдобар на свето во својата позицијаДа ви ебам и вас менталитетот(со извинување) Сите го фативте Кире за врат,еден не го спомна ушларот дека прае по просек 11 грешки на утакмица и Филипче зицерот..Само Кире е крив,нормално иста приказна секое европско/светско!!
Ако планираш да дискутираш дискутирај нормално,не ми изведувај кловн.Па дали имаше позиција денеска некоја чиста?
Колку надвор го држеа.
Не е тука Минчо да му плати и нему![]()
Зависи од гол разликата разлика во меѓусебните дуели од тие три селекции.Ako ja tepame rusija i u slucaj isto bodovi tri rep. da imame koj ke bide 2?