STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.735
- Поени од реакции
- 14.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nie 2 Crna gora 3...
Па ајде, нека даде Господ ич да не се појави на прес ова првенствоКој му го дал името Ѕвонко, алал! Туку, шо се уфилмал Камбанов наш и немало да се појавува на прес конференција кога сме тепале?
Прегледај го приврзокот 56182
![]()
Реален противник?!?!Mislev realen protivnik..
Знае како не тепаа на ЕП, тогаш Шундо беше таква незналица па не му стави фластер на Хансен, па со изјавата укажува дека можеби Шундо се опаметил, ама нема што да се секира, ќе го видиме Шундо на прес после утакмицаПосле поразот од Аргентина сега Франција ги растури 12 разлика така да балкански менталитет, ги скина првиот натпревар, психички паднаа Црногорциве а немаат лоша екипа, штета.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 02:10 ---
Изјава на трнерот на Данска по денешниот меч и победа над Русија
Ulrik Wilbek (Danish head coach): "The start was great, although afterwards when they marked Hansen very tightly we suffered. Markussen made some very important goals. We cannot underestimate Macedonia. It won't be easy".
Кај му текна нас да не спомне?
http://handballspain2013.com/en/News/Details/1033/grupod-jornada1-cronica
А шо гледаме бе друже?Едно најрационално прашање да поставам. Го гледаме сите Шундовски на тајм-аут, па и сликовито преку поставеноста на нашите играчи до каде му се можностите. Но како сето тоа проаѓа кај една Констанца? Или таму други се приликите, таму шундо и навистина кажува нешто а овде преголемо е влијанието на одредени поединци? Еве некој битолчанец нека каже што одблиску го познава човеков како тренер на Пелистер, или било кој друг. Стварно не ми се јасни работите... Сепак стратег со долгогодишно натпреварувачко искуство во сосема солидни екипи и натпреварувања не ми соодветствува со ова што ние го гледаме.
После поразот од Аргентина сега Франција ги растури 12 разлика така да балкански менталитет, ги скина првиот натпревар, психички паднаа Црногорциве а немаат лоша екипа, штета.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 02:10 ---
Изјава на трнерот на Данска по денешниот меч и победа над Русија
Ulrik Wilbek (Danish head coach): "The start was great, although afterwards when they marked Hansen very tightly we suffered. Markussen made some very important goals. We cannot underestimate Macedonia. It won't be easy".
Кај му текна нас да не спомне?
http://handballspain2013.com/en/News/Details/1033/grupod-jornada1-cronica
А го пратеше ли Маркусен на последните 5 утакмици со Лазаров заедно кога играа?Па Вилбек пред една година сам кажа дека само среќа ги спасило од пораз против нас.За разлика од тогаш ние имаме добиено на квалитет,а тој не може да рачуна на Хансен.Денес го пратев Хансен против русите.Очигледно е дека му е падната формата.Иако даде некој гол и 2-3 асистенции изгуби доста топки и беше само бледа слика на оној Хансен од пред 1 година.
Секако уште многу муви треба да лапаме за Данска,но свесни се дека нема лесно да паднеме.
А го пратеше ли Маркусен на последните 5 утакмици со Лазаров заедно кога играа?
И денес против Русија?![]()
Читај назад.Ај ме мрзи да читам наназад, ама само јас ја приметувам дека анкетава не е во ред? 85,7% за Македонија. 35.1% за Исланд![]()
У моментов е у болја форма од него така да мене више ме плашиДа да ѕвер е детето,но сепак не му е дораснат на Хансен.