Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ви е филмот со ова што гласате за Катар бе не ми е јасно офффф![]()
Mora da prepoznavame uspeh i da bideme realni. Francija,Danska,Hrvatska,Spanija,Germanija razmisli....Ne e luzerski ni 8 ni 10 mesto..http://forum.kajgana.com/threads/СП...сот.65931/poll/results?poll_response_id=11596
Иначе, не ви се некако лузерски изјавите од типот „ќе праиме дочек за шесто/осмо/деветто место“? Ги почитувам успесите, но пречеците (особено од државниот врв, со исклучок на директорите на агенциите за спорт и млади) за било што освоено под 3-то место некако не ми штимаат. Он топик: Ги гледав сега Катар, камења се. Или со други зборови - на исто рамниште на нашата репрезентација од денешниот натпревар. Данците си ги плескаат без особени напори. Моментално Данска води 10 разлика...
Како не е лузерски, жити се'? Па не сме Чиле, па со таков успех да „пукнеме“ од среќа, мада и Чиле нема да го направат тоа, само АвстралијаMora da prepoznavame uspeh i da bideme realni. Francija,Danska,Hrvatska,Spanija,Germanija razmisli....Ne e luzerski ni 8 ni 10 mesto..
Pa ne sme Cile ama ne sme ni u top 10 po individualci..Како не е лузерски, жити се'? Па не сме Чиле, па со таков успех да „пукнеме“ од среќа, мада и Чиле нема да го направат тоа, само Австралија![]()
Не реков дека е лузерско 8-мо место, туку дека е лузерски да има пречек на Плоштад со државници (како што знаеме да направиме) за се помалку од 3-то место.Mora da prepoznavame uspeh i da bideme realni. Francija,Danska,Hrvatska,Spanija,Germanija razmisli....Ne e luzerski ni 8 ni 10 mesto..
Што ви е филмот со ова што гласате за Катар бе не ми е јасно офффф![]()
Абе ако ги искористиме максимално нашите сили медал не ни бега. Во моево мислење се вклучува, квалитетен тим (без роднински врски...), максимално да се подготвени, да немаат проблем со превозот, да се има супер селектор (некој светски познат стручњак)... Нормално РФМ да не се некои насилници и неписмени собрани на едно место... Остај ти тоа индивидуалци, скоро цел тим ни игра во супер европски тим, кој нормално, игра во Лига на шампиони, и прави парче, така да, имаме супер тим (моментално не најдобриот) и со таков супер тим кој што би го имале, кога би се овозможиле овие услови би можеле да се носиме со Шпанија.Do
Pa ne sme Cile ama ne sme ni u top 10 po individualci..
I baba da imashe kure kje ja vikvame dedoАбе ако ги искористиме максимално нашите сили медал не ни бега. Во моево мислење се вклучува, квалитетен тим (без роднински врски...), максимално да се подготвени, да немаат проблем со превозот, да се има супер селектор (некој светски познат стручњак)... Нормално РФМ да не се некои насилници и неписмени собрани на едно место... Остај ти тоа индивидуалци, скоро цел тим ни игра во супер европски тим, кој нормално, игра во Лига на шампиони, и прави парче, така да, имаме супер тим (моментално не најдобриот) и со таков супер тим кој што би го имале, кога би се овозможиле овие услови би можеле да се носиме со Шпанија.
Многу си инвентивен, а воедно и неписмен (извини ама тоа е реалноста, види како си пишал).I baba da imashe kure kje ja vikvame dedo
Dobro eve Metalurg e maltene nasa reprezentacija +super trener +darko stanic bez rodninski vrski i zosto ne sme u top 3 u LS?Абе ако ги искористиме максимално нашите сили медал не ни бега. Во моево мислење се вклучува, квалитетен тим (без роднински врски...), максимално да се подготвени, да немаат проблем со превозот, да се има супер селектор (некој светски познат стручњак)... Нормално РФМ да не се некои насилници и неписмени собрани на едно место... Остај ти тоа индивидуалци, скоро цел тим ни игра во супер европски тим, кој нормално, игра во Лига на шампиони, и прави парче, така да, имаме супер тим (моментално не најдобриот) и со таков супер тим кој што би го имале, кога би се овозможиле овие услови би можеле да се носиме со Шпанија.
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 22:04 ---
Леле тунижаниве ги утепаа французиве.
Просветли меМногу си инвентивен, а воедно и неписмен (извини ама тоа е реалноста, види како си пишал).
Веќе те просветлив.Просветли ме
Za vek i navek kje ti bidam blagodarenВеќе те просветлив.