СП Ракомет : 12.01.2013 Македонија - Чиле 15.45 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    161
Статус
Затворена за нови мислења.
Некогаш кога Шундо нема да биде селектор повеќе и дај Боже да успеат овие од Сител да го земат за ко-коментатор. Со Ников во тандем тоа ќе биде уживање, абе рапсодија за душата, лек против депресија ќе бидат тие 60 минути:)

Да ти е*ам менталитетот што го имаме :cautious:. Јас сум помирен со тоа. Како народ сме такви се на мака, се со тешко.... Не дај боже на раат да изгледаш една утакмица.

Абе ја незнам шо нашиве ги лажат на тренинг али полуконтри и контри се најлесен начин да стигнеш до предност :tapp:

А што да им каже бе луѓе ај кажете 3ца играчи од Чиле чим сте експерти... енигма се Чиле и крај секој би идел на утакмицава со муабетот ајде слаби се ... само што во други репрезентации можеш да им го скротиш егото на играчите кај нас НЕ!

Баш затоа што е енигма, на тајмаутот требаше да им каже како да играат да им ја разбијат одбраната 3-2 а не да им кажува колку грешки направиле. Ѓи прават грешките поради одбраната не изненадија, освен Хрватска скоро ниедна друга селекција и не ја играа таа одбрана.

PewDiePie Ivica^ да ми е син не го бранам.........вас изгледа нешто повеќе близок ви е........
Па ако баш мораш да знаеш сум другар и со него и со женска му Јана.......ама тоа нема везе.

Да кажеш дека од Манасков нема никогаш да бидне нешто,значи не следиш ракомет.

Ако од него не бидне тогаш плукни и се на иднината на нашиот ракомет.

Нека не ве чуди полувремево, мора Начевски да си го наплати својот (анти)труд за патот, (не)организација и слично....па уште 1 со хендикеп 12.5 :facepalm:

Шундо или ги чува адутите или онаа поверојатната, игра како што ќе каже свињата дебела...тајмаут кога не треба, од публика да се симнеа ќе поделеа поасален совет од 'ОВА ШО ГО ИГРАМЕ КАТАСТРОФА'....

Не сме ние волку слаби, не верувам во ова што го гледам...

Македонскиот катастрофален менталитет во комбинација со тоталното незнаење на Шундо си го прават своето. За мене секоја победа (против Катар и Чиле) ќе биде успех. Против европските екипи ако гледаме реално, нема што да бараме. Се надевам ќе ме демантираат ама воопшто не сум оптимист.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom