СП Атлетика - Москва 2013 (10-18 август)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oвие нашите сајтови колку касно ја открија Клишина:icon_lol:

Иначе утре е слободен ден?:eek: .. т.е ќе има само квалификации сабајлето..
Прв пат мислам дека има слободен ден на СП во атлетика, или јас не сум заприметил до сега.

Него коментаторов на сите преноси :drk: на Глишина. Има жена ? Го знае ?

И на Окагбаре исто хахахаха каков Перо е тој! :pos:
--- надополнето: 13 август 2013 во 21:15 ---
Иначе вчера Фрејзер Прајс искина, јас ја очекував тука Вероника Кембел Браун, ама суспендирана била паднала на допинг тест. :place:

Oвие нашите сајтови колку касно ја открија Клишина:icon_lol:

Иначе утре е слободен ден?:eek: .. т.е ќе има само квалификации сабајлето..
Прв пат мислам дека има слободен ден на СП во атлетика, или јас не сум заприметил до сега.

Не бе мислам дека имаа и порано слободен ден, баш тој во средина што е.

1175462_550429415005900_185116396_n.jpg

Сликава вришти.. :cuc:

Се супер на евентов, само Лужники полу празен. Атмосферата тука и во Лондон неспсоредлива... Е сега не може со ЛОИ овој настан да се споредува туку сигурно и картите им се скапи...

Се супер на евентов, само Лужники полу празен. Атмосферата тука и во Лондон неспсоредлива... Е сега не може со ЛОИ овој настан да се споредува туку сигурно и картите им се скапи...

Како што разбрав од утре распродаден па се до Недела...

Нема врска, Берлин пред 4 години беше преполно, тешко празно место да се видеше.
Они вчера кога си отидоа пред Исинбаева да скока за рекорд, па после се вратија назад беше врвот. А измеѓу мислам дека беше и финалето на 400 метри мажи.
Картите дали се скали или не, тоа не знам, ама дека е трагично да го гледаш Лужники онака, тоа знам.

Вечерва и полуфиналињата на 200 метри кај жените, конечно Алисон да си ја изгледам.

Бондаренко за малку, ама сигурно ќе го среди рекордов на Сотомајор во скоро време.
Бекриќ страшен спринт имаше, за околу 80 стотинки си го подобри најдобриот резултат во кариерата на Светсково.

Бондаренко кој ѕвер алал му се гледа дека е или допингуван или има работено цела година за настанов.... Ја има и конституцијата за скокач...

Инаку имаше една комична ситуација поточно атлетичарка од Велика Британија со презиме England :pos:

Вечерва и полуфиналињата на 200 метри кај жените, конечно Алисон да си ја изгледам.

Ќе го јаде од Фрејзер у финале. :icon_lol:
--- надополнето: 16 август 2013 во 05:28 ---
... иначе женското `рипање у ваздух` не е тоа тоа без Влашиќ

е ајде сега малце помош од познавачиве на атлетика овде, пошо јас појма немам :D
Изиграв во фрлање ѓуље да тепат Whiting колку е сигурно ова? исто така изиграв дуели Felix - Okagbare 1 i Frazer - Ahoure 1 значит феликс да завршит пред ова и Фрејзер пред другава

Ќе го јаде од Фрејзер у финале. :icon_lol:
--- надополнето: 16 август 2013 во 05:28 ---
... иначе женското `рипање у ваздух` не е тоа тоа без Влашиќ

Ќе ти ставев лајк за Бланка, ама се зезна со ова за Фрејзер.
Ќе правиме муабет, ама ќе ја преслуша :)
--- надополнето: 16 август 2013 во 15:17 ---
е ајде сега малце помош од познавачиве на атлетика овде, пошо јас појма немам :D
Изиграв во фрлање ѓуље да тепат Whiting колку е сигурно ова? исто така изиграв дуели Felix - Okagbare 1 i Frazer - Ahoure 1 значит феликс да завршит пред ова и Фрејзер пред другава

За фрлање ѓуле овој Витинг или Вајтинг како и да е беше анонимус до пред година дена, па испадна наеднаш, мислам дека годинашниов најдобар резултат е негов.
А за Фрејзер и Феликс гарант ти се фатени, се очекува 1во и 2ро место да бидат, а за трето Окагбаре со Ахуре да се борат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom