СП Атлетика - Москва 2013 (10-18 август)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ти ставев лајк за Бланка, ама се зезна со ова за Фрејзер.
Ќе правиме муабет, ама ќе ја преслуша :)
--- надополнето: 16 август 2013 во 15:17 ---

За фрлање ѓуле овој Витинг или Вајтинг како и да е беше анонимус до пред година дена, па испадна наеднаш, мислам дека годинашниов најдобар резултат е негов.
А за Фрејзер и Феликс гарант ти се фатени, се очекува 1во и 2ро место да бидат, а за трето Окагбаре со Ахуре да се борат.

За ѓулето да, Вајтинг или Чехот.. А за ова на 200 метри дефинитивно Фрејзер и Феликс за злато а Ахуре и Окагбаре за бронза, мада мислам дека Ахуре ќе земе бронза далеку побрза од Окагбаре е (убавицата на Перо :P).

Финалево ќе беше далеку поинтересно ако беа тука и Кармелита Џетер и Вероника Кембел Браун..

Фарах пак на рутина ги фаќа...
Инаку оваа Лусенко во кладиво замалку ќе срушеше светски рекорд.

За ѓулето да, Вајтинг или Чехот.. А за ова на 200 метри дефинитивно Фрејзер и Феликс за злато а Ахуре и Окагбаре за бронза, мада мислам дека Ахуре ќе земе бронза далеку побрза од Окагбаре е (убавицата на Перо :P).

Финалево ќе беше далеку поинтересно ако беа тука и Кармелита Џетер и Вероника Кембел Браун..

Јас бронза сакам Ахуре, женска верзија на Роналдињо ми е, цело време насмеана, а и тоа забите им се слични :) А Кармелите не знам зошто не трча 200, а за Вероничето кој и е крив кога се допингувала, она и на 100 да беше Фрејзер немаше толку лесно до злато да истрча.

А Фарах капа доле:cuc: Колку лесно изгледа сето тоа кога он трча, страшно нешто

Хофа без медал.:drk:

Каде оди оваа топка, кугла... не не ѓулето завршува на недоволна далечина.:pos:

Ајде љубави преслушај ги сите со ред сега...

Ајде љубави преслушај ги сите со ред сега...
Fraser-Pryce_2642119b.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
--- надополнето: 16 август 2013 во 19:23 ---
Хофа без медал.:drk:

Каде оди оваа топка, кугла... не не ѓулето завршува на недоволна далечина.:pos:

Koga Storl barase da mu se priznae frlanjeto kaj sudiite , komentatorot kaza deka imal vreme da se slika so kamerata :eek::facepalm::facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom