СП Атлетика - Москва 2013 (10-18 август)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
многу слаби на резултат и без конкуренција се трките на 100 и 200 кај жени во последно време..

:place::place::place:

Отиде ложата, отиде и штафетата од рака :(
Ништо Светсково здравје за 2 години...

многу слаби на резултат и без конкуренција се трките на 100 и 200 кај жени во последно време..

Shelly-Ann Fraser-Pryce pobedi na 100m so vreme 10.71 koe e 5 na site vreminja .

И Шели Ен Фрејзер е женскиот Болт моментално владее во женскиот спринт посебно на 100ка.

That's my girl! :vozbud:

Не ја гледав трката, сега гледав видео, Iceboy што се деси со оваа твојава, искина нешто или се сопна? Штета.

Ќе глеам ноќеска реприза јебига.

That's my girl! :vozbud:

Не ја гледав трката, сега гледав видео, Iceboy што се деси со оваа твојава, искина нешто или се сопна? Штета.

Ќе глеам ноќеска реприза јебига.

Задната ложа изгледа ја сјеба, барем така делуваше, за сопнување сигурно не се сопна.
Ако е ложата ништо и од штафетата.

Немаше во раце да ја носат ако беше само сопната :) или ложа или мускул некој отиде.

Така ми се виде од прва, пошто не обраќав внимание на неа, видов само дека остана да лежи.. Најверојатно е кинење на мускул на задната ложа, ако беше истегнување барем ќе можеше да оди.

Да останеше во трката мислам дека и ќе победеше пошто Шели некако не беше толку доминантна како на 100ките, дури и Ахуре ја стигна веќе, да имаше уште 10тина метри можеше и да ја претрка.

Денес 200 м мажи ќе биде многу понапнато за Болд да го земе златото... Вчера со четврто време, додека овој Американецот Кампбел е сериозна закана.

Денес 200 м мажи ќе биде многу понапнато за Болд да го земе златото... Вчера со четврто време, додека овој Американецот Кампбел е сериозна закана.

Ne se merilo polufinalni trki , bidejki ne ja dava cela sila . :)

Ne se merilo polufinalni trki , bidejki ne ja dava cela sila . :)

Јас реков пред шампионатов дека Болт нема да има никакви проблеми да го однесе златото и на 200 м ама дека ќе биде поизедначено него ли во Лондон мислам дека ќе биде. На 100м конкуренцијата беше послаба и со тоа што него повеќе му лежи ајде да кажеме стотката.

уште 5 сантима под гз да и ставеа ќе прескокнеше. Ептен има перспектива за поголеми височини.

Замисли во тотална сенка беше на Кикерова , ова мислам дека беше екстра мотивација , психичката стабилност игра многу голема улога во оваа дисциплина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom