Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене брзо одење ми е поинтересноЕуроспорт му е мајката. Овие од Алфа, мамицата да им а **ам што наставале во програмата само српски емисии и филмови.
Ќе пренесувале првенството, а повеќето од дисциплините нема да ги пренесат или им пишале снимка дека ќе емитуваат.
Ах, зошто нема атлетика на МРТ. Кога почнуваше од 9 сабајлето до 15 попладнето, сите дисциплини ги дадеа.
Маратонот само мене ми е симпатичен за гледање?![]()
Ај ќе видиме што ќе направат.![]()
Е сеа, немој да очекуваш нешто „вау“ во коментирањето, не се учи тоа од 2-3 преноси од Дијамантска лига, ти треба пракса т.е константно пренесување на митинзи, што не е случај со Алфа, или со некоја наша друга телевизија. Ама за во врска со преносите, од тоа дали ќе има преноси или снимки, мислам дека ќе сме задоволни сите.
Еве првиот ден ..
13:50 СП во Атлетика
15:00 СП во Атлетика (директен пренос)
19:00 Свечено отворање на СП во Атлетика
Zoran sto otide vo penzija znaese se za olimpiski sportovi![]()
Не зборев за коментирањето зашто не ја пратев дијамантската лига. Муабетот ми беше колку што видов програмата дека ќе даваат многу снимки, а не во живо да ги пренесат.Е сеа, немој да очекуваш нешто „вау“ во коментирањето, не се учи тоа од 2-3 преноси од Дијамантска лига, ти треба пракса т.е константно пренесување на митинзи, што не е случај со Алфа, или со некоја наша друга телевизија. Ама за во врска со преносите, од тоа дали ќе има преноси или снимки, мислам дека ќе сме задоволни сите.
Еве првиот ден ..
13:50 СП во Атлетика
15:00 СП во Атлетика (директен пренос)
19:00 Свечено отворање на СП во Атлетика
navodno uste ne mozel da se vrati od povredata kako sto treba. Istata povreda sto go oddaleci od London lani. Verojatno od slednata godina ke se vrati.Шели-Ен Фрејзер ќе трча на 100?
btw: Што се случи со Џереми Воринер? Едно време блескаше на 400 метри....
Не зборев за коментирањето зашто не ја пратев дијамантската лига. Муабетот ми беше колку што видов програмата дека ќе даваат многу снимки, а не во живо да ги пренесат.![]()
Ако ова е програмата, тогаш супер. Програмата на сајтот не им се отвараше, а на Бум тв програмата пишуваше дека ќе има снимки од 13 и 22.30 и директен пренос од 15 до 18.30.