Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова прв пост ти е на латиница од кога си член на форумов?Ajde pusiiii go penali ke vi sudat celo prvenstvo!
Логиката му е по таман, на која основа они или било кој друг е бољи од него, онака да излезе некој со став и гаранција дека тој и тој е боље од Модрич, збориме стриктно за играчи од тој дел на терен, не за Зидан на пример.
Тргам на страна и златната топка што ја освои, главна карика и креатор е на успехот на Реал Мадрид, 5 титули мислам има во ЛШ, богзнае колку пати у тим на сезона бил, овој искрено да беше шпанец или некој енглез, француз, мислам дека ќе беше ставан во редот на едни од најбољи играчи у историја на овој спорт.
Не мора све да се темели на напаѓачи ко синоним за такво нешто, тоа што го игра Модрич е уметност каква што ретко се гледа, али штета што во нашите глави ни се увртени само играчи како Меси, Роналдо, Роналдињо и остали атрактивни што секогаш се во медиумскиот спотлајт многу повеќе од играчи кои играат и на други делови од теренот и на све остало се гледа деградирачки.
И секако годините што се споменуваат, ја искрено гледајќи го Модрич искрено ми делува дека уште 5 години без проблем може да го игра ова, ја ваква константност во игра на еден фудбалер до сега немам сретнато, можда навивачи на Реал приметуваат некаква дигресија кај него јер го гледаат секој викенд, али ја не, секоја година ми е исти, бар у задњи 10 или колку и да е во Реал. Само напредок кај него уствари имам гледано, и кога веќе дојде до оној свој прајм, ми делува ко сеуште да е таму што е уште еден показател за неговата уникатност јер други играчи на тие години колку и да биле јаки веќе имаат осетна дигресија во играта, дел веќе се пред пензија или више се таму, овој си тера и делува дека може да игра на ова ниво со години и години.
Ako se sekjash 98 svetsko Zaneti dade takov interesen protiv Anglija…Појак гол од прекин јас немам видено до сега![]()
Мех. Ништо посебно освен центаршутеви према Вегхорст и Де Јонг.Како во последните дваесет минути за Холандија да заиграа Пикси, Златна Копачка, Џаиќ и Шекуларац.
Оти ? Нека има бе, ќе гледаме драми до крај.Само да нема пенали
Мех. Ништо посебно