СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
У 97-ма минута се очекува пенал за Аргентина... Има надеж.

Жив ли е?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Кај Саудијците не остана некој да не е со жолт или повреден.

Што брз си еј :pos:

Иначе она педерчено, не се бори за никаква кауза нити никакви права.

Атенш хоринг ат итс фајнест за рич и клаут на твитер.
Затоа им е на свите више преку глава од нив, движење, и кауза и борба за права претворија у фрик шоу, лицемерно глумење некакво воук срање за лично пропагирање и интереси.

Изнатрипа триста работа за ништо. Правилата се тие, кажано е така, толку ли е тешко да не идеш со главата у зид, знаејќи дека нема да те пуштат за да плачеш ко пиченце некое на твитер за лајкои од лгбт екипата.

Мене не ме пуштија на стадион у Виена со дрес од Македонија, не е дозволени пошто не ми беше картата у делот за Македонски навивачи.

Јебига, го соблеков и си влегов
Па тука бев на темава, нервозен сум паѓам на Аргентина свињите.

Абе јас се согласувам со ова што го збориш, не ми е намерата да ги бранам, далеку од тоа.
Муабетот почна од гордиот арап кој 100% ќе се буни ако некаде е вратен ради чаршафот. Да не се повторувам.

Атенш хоринг е највеќе.

Еве глеам сеа еден дански новинар у сукоб со полицаец пошто носел некое геј обележје.

На Белгија им е забранет вториот дрес пошто бил пун со Љубов и виножита. Се претерува со вокеризмот и мислат дека секаде може да праат што сакаат.

Јас сум на страната на Катар што се однесува на ова прашање.

Па нигде немало било какви забрани што задираат вакви малцинства ко гејовите или потенцијално були и чаршафи.

ne se zabrani nego zakoni sto egzistiraat 100tici godini pred ova.

inace do sekade sekade se pocituval domakinot i nivnite zakoni nikoj ni na kraj pamet ne probuval da gi menja ili da se podbiva so niv.

И на Словенецот не му се веруе што се случува со Аргентина и ако треба уште пола саат ќе има продолжение.

Јас од утре се селам за С. Арабија. За вас не знам.

Каков disasterclass на големиот Анхел Ди Мариа.

Саудијците изгинаа на терен:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom