СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Не дека Мегваер изигра лошо првенство, солиден беше, ама Роман Саис искина за Мароко плус стигнаа до полуфинале.
Точно има уште 4 до 5 дефанзивци минимум кои се пред глобусов. Него ај да си прогураат нивно дете.

Акуна наместо Хернандез?

Ако сакале толку да стават плус аргентинец требало стопер наместо Мегваер, а не му земале местото на Тео.

Очајно фали Саис во одбраната на Мароко.

Абе го праша Жаре кој мислиш дека ќе освои и рече Бразил. Небитно, муабетот ми е дека што и да се деси у светов за него е местено. Сеа да го прашаш сигурно ќе ти рече дека е местено што Мароко отиде у полуфинале, они се муслимани а СП се одржува у муслиманска земја и морало да има некоја таква во завршницата, бла бла бла. Гони го таму у курац, мисли ако ја наместил Хајдук-Драговољац у 85та година и готово се е местено у цел свет.
Не го бранам него воопшто. Само ти кажав дека рече дека едниот од двеве ќе играл. Не знам каде рекол дека ќе освои, можеби ми избегало тоа. И не реков дека е воопшто тешко да се погоди тоа.

Коментаторов на арена пресуди дека најправилно би било да нема пенал ниту за едните ниту за другите. Језива болест е да бидеш србин.

Последно уредено:
За три одлуки се бунат како ненормални, а исправно досудени, плус што беа спасени од пенал.
Da be i ja im se chudam nitu penali imashe, a bash nivniot ja udri so raka i ako sakashe penal za Hrvatska mozeshe da sviri…

Чекајте бе Мароко, мислевте дека прва африканска екипа сте во борба за бронза па очекувавте да ви ја поклонат?! Ја претераа со протести на сосема правилно досудени одлуки. Секоја чест за Хрватска, вакви резултати се за почит. Уште не ми е јасно како немаат во Загреб еден нов, модерен стадион соодветен на успесите кои ги прават.
А Арена го прекинаа преносот пред доделувањето на бронзата. Кое дно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom