dantemkd
demon hunter
Точно има уште 4 до 5 дефанзивци минимум кои се пред глобусов. Него ај да си прогураат нивно дете.Не дека Мегваер изигра лошо првенство, солиден беше, ама Роман Саис искина за Мароко плус стигнаа до полуфинале.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно има уште 4 до 5 дефанзивци минимум кои се пред глобусов. Него ај да си прогураат нивно дете.Не дека Мегваер изигра лошо првенство, солиден беше, ама Роман Саис искина за Мароко плус стигнаа до полуфинале.
Не го бранам него воопшто. Само ти кажав дека рече дека едниот од двеве ќе играл. Не знам каде рекол дека ќе освои, можеби ми избегало тоа. И не реков дека е воопшто тешко да се погоди тоа.Абе го праша Жаре кој мислиш дека ќе освои и рече Бразил. Небитно, муабетот ми е дека што и да се деси у светов за него е местено. Сеа да го прашаш сигурно ќе ти рече дека е местено што Мароко отиде у полуфинале, они се муслимани а СП се одржува у муслиманска земја и морало да има некоја таква во завршницата, бла бла бла. Гони го таму у курац, мисли ако ја наместил Хајдук-Драговољац у 85та година и готово се е местено у цел свет.
Da be i ja im se chudam nitu penali imashe, a bash nivniot ja udri so raka i ako sakashe penal za Hrvatska mozeshe da sviri…За три одлуки се бунат како ненормални, а исправно досудени, плус што беа спасени од пенал.