СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Рандом факт: сите 32 репрезентации дадоа барем по еден гол. Костарика до синоќа беше последна што немаше ниеден.

Свака част, после она шоу кое го приредија Кореа со Германците некој се осмелува сеуште да ги предвиди 1/4 финалните парови па дури и финалиња се спомнуваат :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Извини нема повеќе. Ќе чекаме да заврши натпреварот, па ќе коментираме „поклон беше дека Франција ќе ја тепа Аргентина хехехех“.

Извини нема повеќе. Ќе чекаме да заврши натпреварот, па ќе коментираме „поклон беше дека Франција ќе ја тепа Аргентина хехехех“.

Оукејј

Ко што прави таа што ја цитираше, ќе тепа денес Полска ќе рече Полска е мега силна репрезентација не знам зошто толку ја потцениле, ако тепа Јапонија ќе рече за Јапонија. Она знае све откако ќе завршат мечевите, све знае отпосле.

Ко што прави таа што ја цитираше, ќе тепа денес Полска ќе рече Полска е мега силна репрезентација не знам зошто толку ја потцениле, ако тепа Јапонија ќе рече за Јапонија. Она знае све откако ќе завршат мечевите, све знае отпосле.
Женско е? :eek:

Па зар не препозна дека е StefiLoveChelsea? :D Ја снема едно време од форумов, се врати и има милион сличности со нејзе, башка и она исто замараше и се правеше генерал после војна, го сакаше Торес и Атлетико. :D

Па зар не препозна дека е StefiLoveChelsea? :D Ја снема едно време од форумов, се врати и има милион сличности со нејзе, башка и она исто замараше и се правеше генерал после војна, го сакаше Торес и Атлетико. :D

Врска нема ова шо го пишиш, плус, најди ми еден пост кај шо имам коментирано од кога ќе заврши нтпреварот, то шо ти ги љуфна сите нтпревари пред почеток е друга работа :)

Врска нема ова шо го пишиш, плус, најди ми еден пост кај шо имам коментирано од кога ќе заврши нтпреварот, то шо ти ги љуфна сите нтпревари пред почеток е друга работа :)

Уругвај беше поклон квота каква Русија какви црни камења, не се Уругвај Саудиска Арабија или Египет, башка за прво место играа, крена квотата на 2.80

Седи мирна, да не ти го пратиме Стелт партали ќе те направи :icon_lol:

Седи мирна, да не ти го пратиме Стелт партали ќе те направи :icon_lol:

Парталко еден
786b2816517dcd6bbd8f518e2d0c1a71.png

Кога бараш веќе мислења барај до крај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom