Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што сакаш да каже фан на Реал, дека е подобар од Васкез рецимо на пример. Тиаго треба да биде носител на средниот ред на Шпанија во годините кој следат, мене ко играч ми има оставено феноменален впечаток. Дури незнам како Барса го пушти да си оди.Тиаго не би го зел да бил тренер.... Какво дно од лик што пишува во подфорум Фудбал. Ова веќе не е ни прашање на вкус, туку на квалитет.
Тиаго не би го зел да бил тренер.... Какво дно од лик што пишува во подфорум Фудбал. Ова веќе не е ни прашање на вкус, туку на квалитет.
Навистина верувате во муабетите дека Меси не го сакал па затоа не е повикан?
Не брат, не го зема пошо имаше ужасна сезона и не заслужи да се најде меѓу повиканите.Навистина верувате во муабетите дека Меси не го сакал па затоа не е повикан?
Кај Куртоа дома, бар знаеме кој носи сукња.Ај за Алонсо проаѓа приказната дека не го викаат зошто не сакаат да прават раздор или да испаѓа дека поддржуваат некој што се исценкал да не оди робија ама за Икарди се глупости дека не го викале зошто се оженил со бившата на Макси Лопез. Не е криминално дело тоа како првоа како второ, да беше повикан Макси па да кажеш, искри ќе фрлаат. Сега ми текна имаше написи и дека Рохо и Агуеро порано се здавиле за некоја па еве ги во репрезентација.
Пишав мислам негде по темиве, Куртоа е женет со бивша на КДБ па никому ништо. Глупо оправдување, тоа за Алонсо држи вода.
Не брат, не го зема пошо имаше ужасна сезона и не заслужи да се најде меѓу повиканите.![]()
Абе види колку на нас да ни се чудни тие работи сепак ги има насекаде низ светов. Што сега, глупи сме ние и не знаеме дека Роналдо е алфа и омега во Португалија, дека ако каже оти нејке (пример давам) Кансело да игра за Португалија, да не ќе игра Кансело случајно? Што им се исплати на Португалија, Кансело да не игра или Роналдо? За Икарди сум 3243222222222222525235252532% сигурен дека има некоја таква гомнарија, сеа дали е тоа што Меси е добар другар со Макси или нешто трето не сакам да прогнозирам, ама нормално оправдување никако нема. Еден од најдобрите напаѓачи у свет да не го земеш за репка е тотален нон сенс.Стефано никој не рече дека не заслужил туку дека е смешно муабетот за Меси дека не го сакал па поради тоа. Може не се трпат со Сампаоли едноставно и затоа.