СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе подвиг што поминале 1/8 финале?Па протиф Колумбија без Родригез играа.Фаворити се реално и очекувно беше да поминт.Сеа играат против Шведска и сакаш да кажеш дека нема да е разочарување доколку испаднат?Па појаки се и од нив.Нема врска дали стигнале до финале или 1/8 финале,противниците се гледаат.Ако испаденја од Германија на пример во 1/4 немаше да е срамота и ќе беше очекувано,но не и од Шведска.
Пред првенството. Да не се правиме наудрени сега, памтиш и на форумов што постиравме кога им излезе составот, не им дававме пролаз ни од група понатака :)

Реал Мадрид и таа 1966 година ја освои европската титула, Барнли се избори за настап во Купот на УЕФА, Манчестер сити беше шампион на Англија, Челси заврши на 5. место… Се се поклопува и во оваа 2018 година, а останува само уште Англија да стане светски шампион.
Не верувам во вакви работи ама никад не вели никад. :)

Нема потреба да веруваш зошто Ливерпул бил шампион 1965/1966

Каква Колумбија бе, и она педерчено што постирал слика од сам себе како плаче на инста мрш бе таму.

А енглезиве на толку јако првенство да вадат ваква ќутук репка па да му ебем матер.

Добар опис како ќе се одвива потенцијалното полуфинале :icon_lol:

tenor.gif

Варди се повредил и е неизвесен за сабота.

Чудно ми беше што Варди не шутираше пенал синоќа. Може ради повредата било.

Чудно ми беше што Варди не шутираше пенал синоќа. Може ради повредата било.
Да, има потврда на Скај Спортс, требало петтиот да го шутира ама се заменил со Диер.

Се помочал од страв.
Искрено да беше било кој друг фудбалер од овие што шутираа вчера и јас ќе го помислев истото ама на Варди животната сторија му е таква што не верувам било што во фудбалот да го заплашува или да му е притисок :D

Само ради Кејн не ги симпатишам Англичаните ова првенство, одвратен ми стана. Иначе Англија со ова темпо можи да истурка ама се си мислам дека ќе се помачат повеќе со Шведите отколку со Колумбијците, кај овие начекаа распашана команда, преслаб Фалкао и повреден Хамес, не му го деградирам успехот секоја чест ова шо го прави Саутгејт, со ниту една звезда псвен Кејн прави чуда досега.Ама прптив Шведска ќе поминат полошо,налик против Исланд кога играа на Европското, цврсти се во одбрана овие, тешко се пробива јас да сум Рашфорд ќе го играм да ровари напред

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom