СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква врска има Тунис со Франција, не можам да сфатам од кога се отвори подфорумов...:toe:

Pa cela Reprezentacija im igra vo Francija, drugo sto se isto kako francuzite fizicki crvsti, brzi napadi i grubi vo odbranata. Edino sto gi razlikuva e deka Francuzite se pokvalitetni vo igrackiot del dodeka tunizanite neretko koristat sila. 2009 izgubivme so 1 gol iako na poluvreme vodevme so 1. Toa bese egal natprevar i takov ocekuvam i sega se nadevam so nasa pobeda.

Pa cela Reprezentacija im igra vo Francija, drugo sto se isto kako francuzite fizicki crvsti, brzi napadi i grubi vo odbranata. Edino sto gi razlikuva e deka Francuzite se pokvalitetni vo igrackiot del dodeka tunizanite neretko koristat sila. 2009 izgubivme so 1 gol iako na poluvreme vodevme so 1. Toa bese egal natprevar i takov ocekuvam i sega se nadevam so nasa pobeda.

Плус Туниз беше француска колонија и зборуваат француски јазик :D

Според обложувалнициве ние сме фаворити со Тунис

Ќе има ли други преноси на ТВ освен од натпреварите на Македонија?

Ќе има, мислам дека најтрактивниот натпревар од следниот термин (кога не игра мк)

@the_kop зашто бе така за Злате збориш? Он ми влева надеж од припремниве, дечкото имаше 100% учинок ниеднаш не утна кога шутна а даде богами 6-7 гола на припремниве..

@the_kop зашто бе така за Злате збориш? Он ми влева надеж од припремниве, дечкото имаше 100% учинок ниеднаш не утна кога шутна а даде богами 6-7 гола на припремниве..

Ќе правиме муабет од утре натака. :)

Злате е во подобра форма од Георгиевски , во Прилеп сигурно е еден од клучните играчи иако се работи за нашето првенство, Георгиевски е жив очај оваа сезона, како изгубен е на теренот, промашува зицери, во одбрана е катастрофа го поминуваат како сакат, во нападот е како лепрозен, штом добие некој дуел се распаѓа :D
А и на подготовките Злате се покажа многу повеќе од него, барем зицер ситуација не промаши ниту еднаш :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom