СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Одбраната е катастрофална, без разлика што е против моќната Франција, недозволиво е пас над цела одбрана и топката да дојде до пикерот и лесно да даде гол.
Нападот исто така очаен, да не го имаме Киро замислете каков би бил резултатот на полувреме. :D
Да го немавме Кире ќе ни дадеа едно седум гола помалку што ги примивме после неговите промашувања.

Се моли Омејер да му попушти на Кире затоа што е најдобар. Ако броеше Кире е три пати полош од Мојсо али сепак Кире кога промашува нели сепак е Кире.
"Namerno" promasuva Kire.
"Krieme aduti".;)

Oд се нaјмнoгу ме нервирa Бoркo. Знaчи сaмo, глуп, теле гoлмaн, брaни сo бирaње стрaнa. Пa дoбрo, кaкo мoжи скoрo сите други гoлмaни дa брaнaт сo кoнцентрaцијa, дa прaтaт првo кaј oди тoпкaтa, пa пoсле дa реaгирaaт, oвaј нaшиoв брaте, бирa стрaнa кo небaре гoлoв е 7 метрa, дa не не мoжи дa стигни, штo уствaри е и тoчнo, пoштo гo мрзи дa брaни, сaмo oдбери си стрaнa, aкo пoгoдиш aрнo, aкo не, пaк aрнo, никoј не му зaбележувa. А и тие тoпки, кoгa јa пoгoдувaше стрaнaтa, пaк не ги брaнеше. Знaчи сaмo oд нaшиoт глуп гoлмaн примaме нaјмaлце 3-4 гoлa, кoи кaј други гoлмaни се чисти oдбрaни.

Видете ги Французите колку промашувања имаат од десен бек, досега ниту едно.

Се моли Омејер да му попушти на Кире затоа што е најдобар. Ако броеше Кире е три пати полош од Мојсо али сепак Кире кога промашува нели сепак е Кире.

Ако продолжи вака да игра лошо Кире, догодина не му бега Металург.

Браво Кире, малку ти промашуваше дај му сега на бате Филипче.

Се моли некој да му напрај на Миркуловски индијанска скала , да го види голот :pos:.
Се гледа дека е унапредена играта со Обрван и тоа посебно во одбраната.:popce:

Lazarov Brothers versus Omeyer 4/44:giggle:
Dobro e,ne e loso:)Ako ne bea penalite ke bese i poloso:)

Им попуштаме бе :D

Не али стварно гарантирам дека пред утакмица нашиве добиле наредба да играат како на тренинг, факт е дека ова не е реалната слика за нашата репрезентација.

Ма да очекувано беше дека ќе го јадеме со хендикеп не знам зошто некој би се разочарал од мечов.

То бе Филипче како ми те учеше бато.[DOUBLEPOST=1420913139][/DOUBLEPOST]:LOL:Брои ли некој колку им фатија на браќата Лазарови, мене пенкалово ми се истроши, нема више за цртки.

Им попуштаме бе :D

Не али стварно гарантирам дека пред утакмица нашиве добиле наредба да играат како на тренинг, факт е дека ова не е реалната слика за нашата репрезентација.

Ма да очекувано беше дека ќе го јадеме со хендикеп не знам зошто некој би се разочарал од мечов.
Nikoj ne e razocaran,od kaj dobi takov vpecatok?

Кој лигуш е Манасков не е можно. Никогаш нема да биди јак играч

Манасков со години не го поднасам нема карактер едноставно

Кој лигуш е Манасков не е можно. Никогаш нема да биди јак играч
Абе еднаш детено промаши и сите плукате по него а Кире 20 пати па никој ништо не вика. Жути има 2 од три па на него му се смеете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom