СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас го оправдувам потегот на Обрван со 3 голмани, тие се нашите стандардни голмани во репрезентација кои стално се на списокот, го имаме добропознатиот Борко кој досега бранеше одлично во Кретеј и е во ТОП 5 голмани во француското првенство со бројот на интервенции, а кога ќе видиме на кое место е Кретеј и какви екипи има пред нив тогаш е (y)
Се сеќаваме на неговите октопотски одбрани, министер за одбрана и ред други работи од европското во Србија, со таква иста форма да биди и сега би било супер, исто така не треба да се заборави дека Борко е голман кој оди на проценка, забележете на ударите од далечина оди на проценка и 70% ја промашва страната, Борко е голман каде можи да има 20 одбрани а исто така можи да има и 3 ако проценва цело време лошо, значи не е константен голман.
Тука е и Диви кој имаше одлични одбрани во Вардар во СЕХА и лига на шампиони, откако го суспендираја Милиќ стана втор голман одма зад Штербик инаку му беше резерва и на Милиќ, но одлично се покажа Дивио имаше солидни минутажи, исто така овај е голман кој брани на атмосвера, штета во Катар шо нема да има подршка од наши навивачи иначе ќе се кренеше на 7мо небо :pos:
За Митревски од кога си замина Станиќ стана прв голман и ги бранеше утакмиците во лига на шампиони и Сеха, значи ја доби потребната минутажа која неможеше да ја добие од Станиќ, е сега Никучот имаше утакмици каде фатил над 10 топки, а имаше и до 3-4 одбрани не е во некоја добра форма ама солиден голман е Митревски можи да влези одма во серија....
Подобро е вака со 3 голмани, секој можи да има лош ден...
Јас мислам Обрван грешка напрај со пикерите, шо зеде 3 пикери, доволни беа двајца Стоилов и Никола Марковски, доста му е Димовски после 8 минута едвај воздух зема, како некоја свиња се заморва одма, има големо искуство, секоја добиена топка до него или е гол или пена, знај да се ослободи, да прими топка се во ред, ама неможи да издржи долго на терен, му помина мандато :D
Столе е добар, само претерва со кафаните :D А за Марковски редно е да добива и тој добра минутажа во репрезентација....

Мене поише ми е страв од тој мечката пикер што им е, у Монпеље што игра или што би рекол еден мој другар МОНТЕПЉЕ.

Ислам ТеЖ? Тој е постар и од Ванчо мислам. Против Вардар бапна некое голче али против Велко и Ацо (ако играат ко шо треба) не верувам дека ќе има ефект. Ако бираме опасност, ја би тој левиот бек што играше у Монпеље (мислам дека не е веќе таму) а личи на Раде Стојановиќ. :D

На која ТВ ќе ја даваат пријателскава?

Само Кире нека седи на клупа и нека влага само за пенали. Е вака се игра и победува со добра одбрана контри и полуконтри.

:aplauz:Отишли су другови све са собом понели[DOUBLEPOST=1420837096][/DOUBLEPOST]
Бравооо пенал погоди :zver:
Два од игра еден од пенал и добар у одбрана. Само Кире нека седи на клупа.[DOUBLEPOST=1420837407][/DOUBLEPOST]Како то каже Ивица, Вуги заврши сам.

Последно уредено:
Колку е лабава утакмицива покажува фактот дека Златко почна и да дава голови со лоб.:icon_mrgr:
Ама затоа не може да не направи престап :D

Патем, Столе цела утакмица ја изигра, ако не може Ванчо да игра, нека се пресели на трибина.

Ама затоа не може да не направи престап :D
.
Да не го претеруваме сега со очекувањата.:icon_mrgr:

Некогаш ми е жал вака сите што го зезаат за престапите, ама навистина го претерува.:angel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom