- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.292
- Поени од реакции
- 2.495
ако Миркуловски треба да ни е клучен играч...ич да не се појавуваме у Катар
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не запнат таму, 100% ќе запнат по кафани после светскотоОчекувам кинење живци, нервни сломови, како и секогаш со нашите репрезентации и очекувам еднаш да имаме поголеми амбиции од тоа “да поминеме група“. Знаеме кои сме, што сме и како сме, ама мора борење машки и до крај.
Реално, сега ни е мајката да запнеме, толку силни репрезентации испаднаа, така да, нека запнат малце и нека не се задоволуваат со поминување група. Ако може, мислам.
Нека не се занесват овие босанците...
Читам по портали тој селекторот изјавува ќе не победеле нас , Австрија и Иран.
Моја прогноза е дека освен Иран од сите ќе изгубат во групата . Убеден сум дека ќе се избламираат на првенството , без разлика шо го победија Исланд и се квалификуваа во Катар .
Според мене мислам дека вака ќе изгледа на крајот нашата група :
1. Хрватска
2. Македонија
3. Тунис
4. Австрија
5. Босна
6. Иран (со нула бодови)![]()
Како што го видов составот на босанцие, повеќе се интернационалци во солидни клубови, што да не нашите од пропаднатиот Металург подобри се од нив?Нека не се занесват овие босанците...
Читам по портали тој селекторот изјавува ќе не победеле нас , Австрија и Иран.
Моја прогноза е дека освен Иран од сите ќе изгубат во групата . Убеден сум дека ќе се избламираат на првенството , без разлика шо го победија Исланд и се квалификуваа во Катар .
Според мене мислам дека вака ќе изгледа на крајот нашата група :
1. Хрватска
2. Македонија
3. Тунис
4. Австрија
5. Босна
6. Иран (со нула бодови)![]()
Подобри се.Како што го видов составот на босанцие, повеќе се интернационалци во солидни клубови, што да не нашите од пропаднатиот Металург подобри се од нив?
Ги гледав Тунис вчера со Словачка и денес со Швајцарија ,ке ги спичкаме без проблем .