- Член од
- 2 октомври 2011
- Мислења
- 841
- Поени од реакции
- 504
Сега ми е веќе јасно со оглед на тоа што гледам слики е на тренинг во Скопје со Вардар.По се изгледа нема да настапи, со оглед на тоа што сеуште го нема во составот на Шпанците.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ми е веќе јасно со оглед на тоа што гледам слики е на тренинг во Скопје со Вардар.По се изгледа нема да настапи, со оглед на тоа што сеуште го нема во составот на Шпанците.
@TomasinoАко има некој кладилничар нека ја пука Катар - Бразил над 50,5 гола да не речите дека не ви кажав![]()
И Пепи Манасков фалиЗошто Раде Стојановиќ не е во составот?
Sent from my iPad using Tapatalk
абе не се нешто посебно како што ги прават, Шарич ги спаси сега со Бразил, а Бразил се послаби од Аргентина изгубија во финалето 2014 за првак на Јужна Америка..Ме интересира што репрезентација се Катар кој е повеќе упатен, платеници?
БразилВо прв план е Жоао Силва, младиот бек на Адемар Леон, кој е сметан за еден од најталентираните играчи во Шпанија во овој момент.
Покрај него се и дуото кое настапува за Гвалдахара - Фабио Чуфра и Александро Позер, Толедо и Грама од Грањолерс и некој што скоро стапнал и во Македонија, Тиаго Сантос, левиот бек на Логорњо Ла Риоха.