СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Еквадор ги победи Хондурас, а ќе ги победи - оди понатаму со победа со Швајцарија следно коло.
Си го збунуело нешто, Еквадор и Швајцарија играа веќе, Швицарска тепаше 2-1.

çetiri komada...malce ima shqiptari u prezentaciata...trebashe i taulant xhaka da igra...cel ramstor plaçe vo tragediata...golema greshka na trenerot na shfiçarska.
mu go stavile i pet. Mislim da je ovo nameștaljka da Shvicarska sega se skara so Franće i da im pokaže smetkite na Oland vo Șvicarska sto go kriel od 70 posti danok.

Противници на Аргентина до 1/2 финале- Иран, Нигерија, Швајцарија, Белгија/САД/Португалија

Lionel-Messi-130801-LAughing-R300.jpg
Пази да не освојат.

Pa neka zastanat toa crnite arapini francuski, dosta e...Sega se chalamat slednata ge gubat ko grchka.[DOUBLEPOST=1403296748][/DOUBLEPOST]Shto vi rekov 5:5

Требаше да се понови слободниов... Бензема направи престап

Љеље че го превртвуваме еј! :vozbud:
Честитки кој ја имаше ГГ 3+ погоре. Пиј го боза еј!

Значи како се менуваат сликите за екипиве од натпревар во натпревар...и шо треба сега да мислиме за Франција која ќе има гол разлика 8-1 или за Швајцарија која сите мислевме дека се јаки, пружаат добра партија со Еквадор а сега го кркаат од Франција немиен....? Исто и за другиве групи важи.

Oo tapetari Petar șto çe go kažuvaș sega? ooooo

Како им се вика фризурана?

ao sam go fatil ova utakmica sa sudne muke,bravo Bljerime,sin na Ahmed i Viosa od selo Zajas,so broj na licna karta,e ova sam go zaborael[DOUBLEPOST=1403296988][/DOUBLEPOST]
Како им се вика фризурана?

лопатарка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom