СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
So 60minuti proceni deka e precenet igrac?
Ili si gi gledal Nurnberg cesto,pa znaes sto kako?:icon_lol:

Xhaka i Valencia ne se vidoa(osven na krajov).Golmanon od Ekvador ke popie nekoe smesno golce osekam.:ROFLMAO:
Доволно долго да проценам дека е полош од тие што ги набројав. И Валенсија ќе се прославеше на крајот ко Бехрами, ако тој напред не се сплеткаше со топката.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Доволно долго да проценам дека е полош од тие што ги набројав. И Валенсија ќе се прославеше на крајот ко Бехрами, ако тој напред не се сплеткаше со топката.
Па даде гол, кој беше неоправдано поништен. Што други треба да направи? Не е агилен, па да се открива нон стоп по страни и во простор. Чиста 9ка, кој дреме во 16 метри. Може 3 гола да даде, може цела утакмица со топка да не се состави :D

B

Beck's

Гостин
Бехрами под хитном на дисциплинска кај Хицфелд, али секоја чест како ја навлече контрата и за судијата кој во право време даде предност и имаше супер проценка на ситуацијата.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Dali tri pati go imas gledano..taka da sekako procenkata vrska ti nema.

I Drmic ke se proslavese da mu dodadese Shaqiri ako e taka.:rolleyes:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види ги овие Баерн Минхенциве бе. :facepalm:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Со оглед дека им поништија чист гол (на Дрмиќ мислам, Џака не играше со топката туку низ нозе му помина), правдата е задоволена. Моите дома сакаа да пишат веќе 1-1 во албумот, им викам чекајте, има уште минута. :D

R

Rigel Kent

Гостин
Те молам да не си напишал нешто лошо за играч од Бундес , ќе те линчуваат. :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Таман си реков, маме му еам, до коа првата ке ме јебе нема да ми биде интересно да глеам сеа, и бам т1 2+ каков филинг

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Па даде гол, кој беше неоправдано поништен. Што други треба да направи? Не е агилен, па да се открива нон стоп по страни и во простор. Чиста 9ка, кој дреме во 16 метри. Може 3 гола да даде, може цела утакмица со топка да не се состави :D
Stil not better than Шеф-еровиќ, Дердијок и Ме’меди.

Те молам да не си напишал нешто лошо за играч од Бундес , ќе те линчуваат. :icon_lol:
Заборавив. Нирбернг > Сосиедад !!!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Епа сте го гледале Дрмиќ може ниедншка и од една утакмица на светско појма нема...
Не зборев за Дрмиќ него за спамирањето ваше за се што е поврзано со Баерн Минхен.

океј е сите знаеме дека Хицвилд е селектор на Швајцарија, немора да не потсетувате.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Ова Швајцарците пола тим планинари...:pos:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Пазарував нешто у Рамстор и се качив горе да јадам,негде 85-та минута.Има горе 2 телевизори кај шо се рестораните. И околу мене се брајќа,Еквадор во 90-та минута ја имаат таа шансата промашуваат јас срипав и тргаат у контра Швицарска,даваат гол и пола Рамстор срипа на нозе само јас ко будала почнав по масата да мавам. Ми упатија 10-тина заканувачки погледи,на крајот ме застанува еден и ме прашува Ее падна на спортска? И на тоа следи мој одговор: What,what? I don't understand,I'm from Ecuador :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom