СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ја таа желба на Коста Рика за победа. На човек да му е мило да ги гледа.

Што менталитет треба да имаш една минута после недосуден пенал да им дадеш гол на италијаните.

Аууууу изненадување човече Коста Рика браќа кога научивте вака да играте алал ви вера еј....повлекувам се што сум кажал некогаш како Коста Рика ќе заврши последно место во групата. :vozbud:

Инаку фаулот беше 50-50, тоа се типични фаули што судијата одлучува дали е пенал или не, може и да биде а и да не биде. Зависи од судијата. На пример Шпанец да беше фаулиран ваљда ќе беше пенал.

Група на смртта :cuc:[DOUBLEPOST=1403282932][/DOUBLEPOST]
Ете ја таа желба на Коста Рика за победа. На човек да му е мило да ги гледа.
Без разлика и да изгубат денес некако ме потсетќаат на Македонија од Европското во кошарка кога завршивме 4ти на изненадување на цел свет.

Очекував блиска игра но не очекував Костарика да води на полувреме! Иако сепак мислам дека Италија ќе сврти второ полувреме или ќе биде нерешено, пак овој тим на Костарика покажува дека е многу силен.

Во денешниот фудбал не победуват ѕвездите туку тие што играт како да им е последен натпревар. Уживање е да се гледат латино Американците како везат.

Мене ме интересира што треба сеа кралицата да му направи на Балотели? :D

Иначе, браво за Коста Рика, ептен ми е мило. Нека се ебат Енглезите, навивам Коста Рика да победи и со тоа да го обезбеди првото место.

Инаку фаулот беше 50-50, тоа се типични фаули што судијата одлучува дали е пенал или не, може и да биде а и да не биде. Зависи од судијата.

Види Златко, јас тоа го викам полуфаул. :) Но, јас сум да не се свираат пенали, ако навистина не се. :)

Очекував блиска игра но не очекував Костарика да води на полувреме! Иако сепак мислам дека Италија ќе сврти второ полувреме или ќе биде нерешено, пак овој тим на Костарика покажува дека е многу силен.

Ќе биде нерешено. Класична италијанска партија

Да ти се плукнам у тоа глупото црно циганче, мрш! Каква златна шанса имаше и ја прокоцка...сеа слободно изгубете. :D (да, ме бутнаа на ливче, 1 во 1 ја имав Италија :pos::tapp:)

Пуштај Инсиње да се играмо.
А судијава каков копук е само еј. Слеп се направи, свесен е и самиот дека имаше пенал. Среќа има технологија, иначе убеден сум дека немаше да се признае голот на Коста Рика.

Додека играат без Инсиње и Касано ќе се мачат да направат акција. Кандрева бе еј дошол да игра светско. :X3:

Жабарска игра глупа, да не кажам пичкарска на чело со пичлето Прандели. Од 100 офанзивни играчи тој ги напукал све дефанзивни Пирло, Мота, Де Роси, Маркизио?
Абате не знам ни што е во игра, па подобро стави го Касано во напад или играј со 10 играчи.
Па уште ми се величи Прандели, сета среќа што Моцарт дава луди топки инаку да не беше он овие 2 Светска ќе гледаа од дома елиминации пред ТВ.

Види Златко, јас тоа го викам полуфаул. :) Но, јас сум да не се свираат пенали, ако навистина не се. :)
Ако досудеа пенал немаше да биде грешка.
Ако не досуди пенал немаше да биде грешка.
:)
Не ти е во листата ако добро се сеќавам.
Добро де. (листата беше со топ 3/4 екипи од лигиве, нејќев да терам и екипи што не се во топ4 премногу ќе беше :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom