Види сеа, колку и да го направиле се тоа што го направиле, голем дел од кривицата е негова. Тој да не го направил киксот, да му каже негро на Евра немало да биде тоа. Сеа можеби не е навреда кај него, ама тој згрешил, тој се искиксал. За тоа со Ивановиќ не треба уопште да правиме муабет, оти очигледно е негова грешка, а и не му е прв пат. Значи, искрени да сме, колку и да е душа од човек надвор од терен (како што изгледа нели, сепак како беше приказната почнал да игра фудбал ради девојка му, се преселила во Европа, па да дојде до неа, бла бла романтики...ваљда он беше?

) сепак знае да се исклучи на терен и никој друг не е крив за тоа.
За тоа за Џерард уште не ми се верува оти мислиш дека сум озбилен и оти стварно Џерард намерно му ја пуштил на Суарез. Глупа приказна и ти па, па и се трудиш да ми објасниш зошто не би му ја пуштил.
Сеа да те прашам тебе нешто. Еве некако Уругвај налетува на Гана. Би оправдал ти цела Гана да му мавне ќотек во текот на цел меч на Суарез оти на крајно нефудбалски и педерски начин им ја зеде славата 2010?

А и после вакви драми денеска, Суарез според мене не треба да има лице да испадне на терен против нив.