the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
A еве ти кој би го играл место Јагиелка?
Рио Фердинанд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A еве ти кој би го играл место Јагиелка?
Човек кој не ни има траен договор во клубот кој заврши две места под клубот на човекот чиј успех во одбраната цела сезона се должеше на неговиот перформанс. Сериозно?Рио Фердинанд.
http://lockerdome.com/footballnews1/6170047139808833/6721837493270547Ова со Суарез ми е малце патетично најискрено. Кој знае колку тешко му било на грејниот до сеа. Знае да се понаша како сељаче на терен, прави исти грешки што ги правел во Холандија, расизам ово оно и го казнуваат замисли. Ама еве сеа им даде 2 гола на енглезите, па им покажа тој на нив кој е кој. Ај да не се лажеме, Суарез со некои негови постапки си го заслужи тоа што си го доби.![]()
И така изгледа се сели летово, последен поздрав му беше оваОва со Суарез ми е малце патетично најискрено. Кој знае колку тешко му било на грејниот до сеа. Знае да се понаша како сељаче на терен, прави исти грешки што ги правел во Холандија, расизам ово оно и го казнуваат замисли. Ама еве сеа им даде 2 гола на енглезите, па им покажа тој на нив кој е кој. Ај да не се лажеме, Суарез со некои негови постапки си го заслужи тоа што си го доби.![]()
Да, имал некоја клаузула у договорот за у РеалИ така изгледа се сели летово, последен поздрав му беше ова![]()
Aу ме допре.
На Џерард му е последно светско ова, по ова се пензионира од репрезентација. Ми се свиѓа вака кога буткам аргументи у вода, се осеќам ко Морган Фримен у Брус Олмајти.Aу ме допре.
Сигурно се имаат договорено со Џерард да му ја пушти намерно да се одмазди Суарез за се што му сторија луѓето од Премиер Лигата. Секако Џерард не губеше ништо, оти прво никој не очекуваше Англија да стане првак и друго навикнати сме на вакви потези од него, па еве пак Руни е главен кривец.
Евра го исплескаа сезонава, сеа уште на Ивановиќ да му вртат некако оти ја подметна раката во устата на Суарез.
Секоја чест за неговите играчки квалитети, па и неам воошто нешто против него. Дури му се восхитувам како играч. Ама стварно нема потреба од вакви трагедии.
Де бе Рики, рилекс, само се зезав. Еве нека не оди, ќе му свират по стадиониве низ Англија ко на Роналдо, интересно ќе бидеДа, имал некоја клаузула у договорот за у Реал![]()
Да пошто досеа никој не му свирешеДе бе Рики, рилекс, само се зезав. Еве нека не оди, ќе му свират по стадиониве низ Англија ко на Роналдо, интересно ќе биде![]()
Што има веза тоа? Секако не го освојуваа ако сакал и на смрт да биде осуден после Светското.На Џерард му е последно светско ова, по ова се пензионира од репрезентација. Ми се свиѓа вака кога буткам аргументи у вода, се осеќам ко Морган Фримен у Брус Олмајти.
Али не му е последна сезона со Ливерпул
Иначе, не, го сфаќам хејтот. Доволно ве напати Суарез за сите векови, а толку кратко време е кај нас... замисли тек да остане.