СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Aнглискиве весници. :pos:
Пронајдете го натрапникот.

He cant stop scoring against underdog teams :ROFLMAO:

DEgJgSD.jpg

GQdTUmA.jpg

c3vAday.jpg

9iuA97B.jpg

rWx3z5c.jpg

Mислам дека Костарика ќе земе утре бод од Италија и ќе згасне и последната шанса за Англија за одење понатаму . Не заслужија 2 пораза до сега ама тоа е фудбалот (Златко) . :(

Епа со 5 играчи од Ливерпул во прва постава толку....

Рио Фердинанд.
Човек кој не ни има траен договор во клубот кој заврши две места под клубот на човекот чиј успех во одбраната цела сезона се должеше на неговиот перформанс. Сериозно?

Ова со Суарез ми е малце патетично најискрено. Кој знае колку тешко му било на грејниот до сеа. Знае да се понаша како сељаче на терен, прави исти грешки што ги правел во Холандија, расизам ово оно и го казнуваат замисли. Ама еве сеа им даде 2 гола на енглезите, па им покажа тој на нив кој е кој. Ај да не се лажеме, Суарез со некои негови постапки си го заслужи тоа што си го доби. :)

Ова со Суарез ми е малце патетично најискрено. Кој знае колку тешко му било на грејниот до сеа. Знае да се понаша како сељаче на терен, прави исти грешки што ги правел во Холандија, расизам ово оно и го казнуваат замисли. Ама еве сеа им даде 2 гола на енглезите, па им покажа тој на нив кој е кој. Ај да не се лажеме, Суарез со некои негови постапки си го заслужи тоа што си го доби. :)
http://lockerdome.com/footballnews1/6170047139808833/6721837493270547

И така изгледа се сели летово, последен поздрав му беше ова :icon_lol:

Aу ме допре. :place:

Сигурно се имаат договорено со Џерард да му ја пушти намерно да се одмазди Суарез за се што му сторија луѓето од Премиер Лигата. Секако Џерард не губеше ништо, оти прво никој не очекуваше Англија да стане првак и друго навикнати сме на вакви потези од него, па еве пак Руни е главен кривец. :icon_lol:

Евра го исплескаа сезонава, сеа уште на Ивановиќ да му вртат некако оти ја подметна раката во устата на Суарез.

Секоја чест за неговите играчки квалитети, па и неам воошто нешто против него. Дури му се восхитувам како играч. Ама стварно нема потреба од вакви трагедии.

Aу ме допре. :place:

Сигурно се имаат договорено со Џерард да му ја пушти намерно да се одмазди Суарез за се што му сторија луѓето од Премиер Лигата. Секако Џерард не губеше ништо, оти прво никој не очекуваше Англија да стане првак и друго навикнати сме на вакви потези од него, па еве пак Руни е главен кривец. :icon_lol:

Евра го исплескаа сезонава, сеа уште на Ивановиќ да му вртат некако оти ја подметна раката во устата на Суарез.

Секоја чест за неговите играчки квалитети, па и неам воошто нешто против него. Дури му се восхитувам како играч. Ама стварно нема потреба од вакви трагедии.
На Џерард му е последно светско ова, по ова се пензионира од репрезентација. Ми се свиѓа вака кога буткам аргументи у вода, се осеќам ко Морган Фримен у Брус Олмајти.

Али не му е последна сезона со Ливерпул :P

Иначе, не, го сфаќам хејтот. Доволно ве напати Суарез за сите векови, а толку кратко време е кај нас... замисли тек да остане.

Да, имал некоја клаузула у договорот за у Реал :rolleyes:
Де бе Рики, рилекс, само се зезав. Еве нека не оди, ќе му свират по стадиониве низ Англија ко на Роналдо, интересно ќе биде :D

Де бе Рики, рилекс, само се зезав. Еве нека не оди, ќе му свират по стадиониве низ Англија ко на Роналдо, интересно ќе биде :D
Да пошто досеа никој не му свиреше :D

На Џерард му е последно светско ова, по ова се пензионира од репрезентација. Ми се свиѓа вака кога буткам аргументи у вода, се осеќам ко Морган Фримен у Брус Олмајти.

Али не му е последна сезона со Ливерпул :P

Иначе, не, го сфаќам хејтот. Доволно ве напати Суарез за сите векови, а толку кратко време е кај нас... замисли тек да остане.
Што има веза тоа? Секако не го освојуваа ако сакал и на смрт да биде осуден после Светското.

И чакај малце. Кој хејт сеа? Звучиш баш како Чомбе, на кој му се смееш. Каде хејтам? Пишав дека му се восхитувам како играч. И како не напатил? Колку гола има Суарез против Манчестер? 1 така? Леле не претепал. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom