СП 2014 - Група Ц (Колумбија, Грција, БСК, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Аууууу гледам никој не искоментирал, а јас тек вчера приметив, на БСК тренер им е САБРИ ЛАМУШИ. Стандард ми беше у прв состав на ПЕС 06 ако не се лажам, омилен играч ми беше во Интер. :D Ѕвероња, тек сеа го гледам после 100 години, поима немав дека е тренер на БСК.

Аууууу гледам никој не искоментирал, а јас тек вчера приметив, на БСК тренер им е САБРИ ЛАМУШИ. Стандард ми беше у прв состав на ПЕС 06 ако не се лажам, омилен играч ми беше во Интер. :D Ѕвероња, тек сеа го гледам после 100 години, поима немав дека е тренер на БСК.

Цели пет реда му посветив у анализата, ама така ви е кога не читате.

Цели пет реда му посветив у анализата, ама така ви е кога не читате.
Абе само лајкче ќе стаат и тоа е. :P

Шала на страна, сакав да пишам дека овој десниот бек на БСК (Serge Aurier) 100% ќе го бараат појаките екипи после Светсково. Две асистенции, глеав само хајлајтс така да некој да ми каже како играше?

Абе само лајкче ќе стаат и тоа е. :P

Шала на страна, сакав да пишам дека овој десниот бек на БСК (Serge Aurier) 100% ќе го бараат појаките екипи после Светсково. Две асистенции, глеав само хајлајтс така да некој да ми каже како играше?

Па не дека...

Талент:
Од играчите на кои треба да „внимаваме“, се издвојува 21. годишниот Serge Aurier. Десниот бек е еден од најперспективните африкански играчи и воопшто еден од најдобрите десни млади бекови во светот. Во дресот на Тулуз имаше одлична сезона постигнуваќи 6 и асистирајќи на 7 гола.

и него го проценив јако. :pipi:

Не глеав ни ја, не издржав а комшијата издржа бе жену му ебам, ќе чекаме снимка ако има на МТВ. :)

НАГАТОМО ВРВ, НАЈЈАК ИГРАЧ У СВЕТ, НЕМА БОЉЕ ЛЕВ БЕК МОМЕНТАЛНО ОД НЕГО, КОЛКУ Е САМО ДОБАР ЛЕЛЕЕЕ, КОЛКУ Е БРЗ НЕ Е СВЕСЕН, ААУУУУ...

САБРИ ЛАМУШИ ТРЕНЕРИШТЕ, ДОКТОР ПО ФУДБАЛ, КАКВА САМО ФУДБАЛСКА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА ИМА ЧОВЕКОВ, КАКВИ ПОТЕЗИ ВЛЕЧЕ АУУУУ, СТРАШНА РАБОТА.

ова само ги имитирам баерн минхенциве што свршаваат на секој играч што е поврзан со баерн.
Од денеска и Джонтра Волта официјално почнува да спамира и да замара све што е поврзано со Интер.

ЅАКЕРОООООНИИИИИИИИИИ МАДАФАКАААААААААААААААААААА

НАГАТОМО ВРВ, НАЈЈАК ИГРАЧ У СВЕТ, НЕМА БОЉЕ ЛЕВ БЕК МОМЕНТАЛНО ОД НЕГО, КОЛКУ Е САМО ДОБАР ЛЕЛЕЕЕ, КОЛКУ Е БРЗ НЕ Е СВЕСЕН, ААУУУУ...

САБРИ ЛАМУШИ ТРЕНЕРИШТЕ, ДОКТОР ПО ФУДБАЛ, КАКВА САМО ФУДБАЛСКА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА ИМА ЧОВЕКОВ, КАКВИ ПОТЕЗИ ВЛЕЧЕ АУУУУ, СТРАШНА РАБОТА.

ова само ги имитирам баерн минхенциве што свршаваат на секој играч што е поврзан со баерн.
Од денеска и Джонтра Волта официјално почнува да спамира и да замара све што е поврзано со Интер.

И тебе почнаа да те нервираат? :D

10431492_10202963367544094_4940605664299880522_n.jpg

играчите на Јапонија се извинуваат на навивачите за поразот од БСК.
на сликата под неа навивачите го собираат ѓубрето каде што седеле.

Каков народ се овие јапонциве :cuc::cuc:

Колумбија со истиот стартен состав како што играа против Грците. Мислам дека со Бака од Севиља ќе бидат подобри во нападот.

Кога ми испадна Шпанија... :( :place:

БРЕГОВАЌА СЛОНОВАЌА ДО ФИНАЛЕ !!

Навивам за БСК оти на ливче ја опнав 1 :D[DOUBLEPOST=1403193563][/DOUBLEPOST]

:pos::pos::pos:
од одамна не сте ми арни вие жабариве :D

Врачов на БСК ми е spirit animal...баш ги поштувам африканциве и нивнава култура што ја имам научено од навивачиве на СП. :cuc: Со среќа нека ви е лавови, слонови, и останати афрички земји со животински надимаци.

Навивам за БСК оти на ливче ја опнав 1 :D[DOUBLEPOST=1403193563][/DOUBLEPOST]

:pos::pos::pos:
од одамна не сте ми арни вие жабариве :D
Колумбија е 1...

Врачов на БСК ми е spirit animal...баш ги поштувам африканциве и нивнава култура што ја имам научено од навивачиве на СП. :cuc: Со среќа нека ви е лавови, слонови, и останати афрички земји со животински надимаци.

Колумбија е 1...

не си во тек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom