se na se od site sto bea ubedeni deka svabive ke tepaat 5+ gola ispadna na kraj skapanicite od fifa i nivnite marionete odnosno sudiite segde da odlucuvaat koj ke bide pobednik aludiram na toa sto ovaj ricolii ne dade crven karton togas koga trebase toa sto toj dosudi bese samo sledenje na upatsvata na golemcite inace startot na noer vo 1 pol nad iguain e ako bese vo 16 vnatre penal i zolt karton a dokolku bese nadvor toa e sloboden udar i crven karton barem jas kako sto vidov prvin ima kontakt pa potoa golmanot ja boksova tokata koja e tesko da kazam dali e vo ili nadvor od 16,drugo dossta interesno vo taa situacija e reakcijata na pomosnikot (ne dade nikakov signal za faul ocevidno nemaat madinja pa cekase nastimaniot ricolii sam da odluci ) se na se argentincite im izigraa taktici mudro vo 1 poluvreme bea podobri ,sabelja vrska nema se gleda toa i od avion najdobar igrac vo toa poluvreme e laveci koj zaedno so maskerano bea motori ako nekoj trebase da izlezi od igra toa bese mesi ,za iguain ne mi e cudno da luvka prazni golovi znam deka mu trebaat dve tri 103% sansi za daj 1 gol no sekako coekot mnogu pretrca se borese i nikako ne smese da bide smenat od to drvoto palcio ,frustriran sum od odnosot prema igrata na mesi ova bese sansa da odi skalilo pogore onamu kade malkumina se 2 poluvreme mesi se zakova srede centarot i ne mrdna ni metar poveke ,ne sum navivac na argentina ,no prosto ne mozam da navivam za nekoj koj mi sotril pola familija