СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
Јас некој што сум пријавил на овој подфорум беше ти со навредите на национална основа пред некоја недела . А џонтра не е баниран заради мене или некаква пријава . Ете нека ти објасни @Ilumious , еднаш да се расчисти ова.
Абе Филе власите дека не ти ја даваат ни болеста беше навреда на национална основа хахаха...ти си тој што трпел сеир ? :tapp::pos::pos::pos:

Ти си нешто налик на Крамер во моментов,грогиранннн :icon_lol::icon_lol:

Најјаката држава во светот и заслужено стана најјака фудбалска сила во светот по 4ти пат! Германците се ѕверови бе! Ми се исплати конечно што од 2006та наваму навивам за нив, и ќе продолжам.

Излези Меси право на тераса и поздрави ја Готцевата раса :pos:

Не фали само Ројс во составов, сите ги заборавија Ѓундоган, браќата Бендер и Гомез.

Шкодран Мустафи репрезентинг Керчова директли ин Бразил.
10363908_487422984723588_4854328017783286797_n.jpg

se na se od site sto bea ubedeni deka svabive ke tepaat 5+ gola ispadna na kraj skapanicite od fifa i nivnite marionete odnosno sudiite segde da odlucuvaat koj ke bide pobednik aludiram na toa sto ovaj ricolii ne dade crven karton togas koga trebase toa sto toj dosudi bese samo sledenje na upatsvata na golemcite inace startot na noer vo 1 pol nad iguain e ako bese vo 16 vnatre penal i zolt karton a dokolku bese nadvor toa e sloboden udar i crven karton barem jas kako sto vidov prvin ima kontakt pa potoa golmanot ja boksova tokata koja e tesko da kazam dali e vo ili nadvor od 16,drugo dossta interesno vo taa situacija e reakcijata na pomosnikot (ne dade nikakov signal za faul ocevidno nemaat madinja pa cekase nastimaniot ricolii sam da odluci ) se na se argentincite im izigraa taktici mudro vo 1 poluvreme bea podobri ,sabelja vrska nema se gleda toa i od avion najdobar igrac vo toa poluvreme e laveci koj zaedno so maskerano bea motori ako nekoj trebase da izlezi od igra toa bese mesi ,za iguain ne mi e cudno da luvka prazni golovi znam deka mu trebaat dve tri 103% sansi za daj 1 gol no sekako coekot mnogu pretrca se borese i nikako ne smese da bide smenat od to drvoto palcio ,frustriran sum od odnosot prema igrata na mesi ova bese sansa da odi skalilo pogore onamu kade malkumina se 2 poluvreme mesi se zakova srede centarot i ne mrdna ni metar poveke ,ne sum navivac na argentina ,no prosto ne mozam da navivam za nekoj koj mi sotril pola familija
немаше никаков старт од Ноер...голман е во голмански простор и стига ПРВ до топката....по никакви правила и регулативи не е старт...

Не фали само Ројс во составов, сите ги заборавија Ѓундоган, браќата Бендер и Гомез.

Шкодран Мустафи репрезентинг Керчова директли ин Бразил.
10363908_487422984723588_4854328017783286797_n.jpg
Каков фан на Германија си ти бе,не знаеш Шкодри од кај е..во право бил Ригелчо.:гик::свиркам:

Гостивар > Холандија, во бројот на Светски првенства.

Миа Сан Миа ме потсети да одам на Инстаграмот на Лусијана Лопилато да не ставила нешто сеир брејкдаун моменти :D

немаше никаков старт од Ноер...голман е во голмански простор и стига ПРВ до топката....по никакви правила и регулативи не е старт...
ne sum bas siguren jasno e deka golmanot stigna prv do topkata posto prethodno go pokosi igracot a i tuka ima eden kup polemiki da bi bilo to vo peterec nema dilema se e vo red ali van peterc dokolku prvin ima kontakt a potoa dopir na topkata toa e penal

Миа Сан Миа ме потсети да одам на Инстаграмот на Лусијана Лопилато да не ставила нешто сеир брејкдаун моменти :D
Провери да не била на некоја плажа во меѓувреме и пушти линкче тука, за нас, што ни е досадно во моментов.. :icon_mrgr:

Koлку сум карал само за влегувањето на Агуеро............огромна грешка и пад во играта на Аргентина направи таквата измена.
Инаку швабине шо ги ебам, ионака ми се тиња нација (добро де според то шо си го замислувам јас животов) со пријателство, отвореност, пеперутки. Далеку поконстантни беа во цело светско првенство, доминантни.
И двете репрезентации си имаа свои моменти, она Паласио глупоно место ниско со џон да ја спушти зеле лобува :D
Не навивав со страст во финалево но некако појче ме тргаа Аргнтинциве, Меси, Барса, ова она.

То е то, честитки за фановите на Германија, оние старите. А за оние кои денес постанаа, радувајте се до наредното светско, тогаш Костарика че освој и така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom