Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bows out like a kingГенерацијата Лам,Швајнштајгер,и целиот проект на Германците кој почна таму некаде 2004та денеска го достигна зенитот...
Оваа генерација ќе оди во историјата како една од најуспешните,со сите можни медали кои постојат во фудбалот.
Боатенг СТАМЕН денеска,ја одржуваше Германија во игра..Хеведес солиден исто...Швајни КОМАНДАНТ!!!
Миро-![]()
ах...најозбилно бе све треба буквално да ти се каже...визуелно и сликовито исто значење имаат...ваљда не си до толку....Уште слики да беа ќе погодеше .
Мизерија.
ах...најозбилно бе све треба буквално да ти се каже...визуелно и сликовито исто значење имаат...ваљда не си до толку....
Па лично е , јас не сум злопамтило па ајде некој ме зезал па да враќам со лични навреди , тоа е случај со Castiel , blanco и други останати да не ги набројувам . Јас ги зезам во другите теми но никогаш лично не ги навредувам .
Џонтра по пријава од Ригелчо колегата е баниран најверојатно штом го нема.Ем колеги,ем му го шупи.
Голем поздрав за него и честито вицешампиони.![]()
Откај да знам па јас кој го банирал., што мислите бе ова НАСА ли дека е па секој чекор се следиЈас некој што сум пријавил на овој подфорум беше ти со навредите на национална основа . А џонтра не е баниран заради мене или некаква пријава . Ете нека ти објасни @Ilumious , еднаш да се расчисти ова.
Што сакаш да ти го разберам постот кога и сам не разбираш што пишуваш?Не е тоа поентата на постот , ама ај толку разбираш . Сакаш уште внимание да ти посветам ?
Пак ти пишувам,највеќе скокаше за Аргентина и наместо машки да издржиш сеир ти бетер си ја бараш бељата.
Откај да знам па јас кој го банирал., што мислите бе ова НАСА ли дека е па секој чекор се следи![]()
-.- откај да знам кој го банирал бе човек? Дај да ти дадам јузер и пас и види кој го банирал ако мислиш дека се гледа, сакаш? ејјј напети луѓе значи.Штом сум на темава , трпам сеир , да бев кукавица ќе се одлогирав па не ме интерсира што постираат другите . Верувам многу од овие сега што се силат тоа ќе го направеа.[DOUBLEPOST=1405293599][/DOUBLEPOST]
Нели ти си супермодераторка на форумов , да не сакаш јас да ти гледам кој како е баниран и со кое мислење.