Толстој
екс Бомбастичен
@Бомбастичен Дрогираш бидејќи ти се пријави, кога би можеле да ја очекуваме темата за Холандија - Костарика?
Spremen e vovedot, za cas - dva moze i pobrzo ke ja otvoram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Бомбастичен Дрогираш бидејќи ти се пријави, кога би можеле да ја очекуваме темата за Холандија - Костарика?
По втор пат, ТРГНИ СЕ ОД АРГЕНТИНА!!!!!!!11!!!!!Само јас ли го спремам воведот директно на Кајгана, тука кај што пишувам сеа?
Коа спомнав веќе би сакал да зеам една тема за 1/2 финалињата.Арентина/Белгија - Холандија/Костарика.
Ќе изгуби Аргентина, затоа.По втор пат, ТРГНИ СЕ ОД АРГЕНТИНА!!!!!!!11!!!!!
Кратко и јасно. Нема да отвараш за ниедна.Ќе изгуби Аргентина, затоа.
Aj вака ако изгуби Бразил ќе отворам за 1/2 финалето кај што ќе игра Колумбија (оти ваљда Донев нема да сака за нив да отвара), ако изгуби Аргентина за полуфиналето во кое ќе игра Белгија. Ако тепат и двете земете си ги, јас за Финалето за да не се степате после.
Ако изгубат и Бразил и Аргентина, ако не се најде некој од Германците на форумов (или македонците што навиваат за Франција) ќе отворам и за двете 1/2 финалиња не ми е проблем, обожавам да филозофирам.
![]()
Да учевте вака за испити...Spremen e vovedot, za cas - dva moze i pobrzo ke ja otvoram.
Екстерни.За кои испити ќе учи Бомбашов?![]()
А замисли, годинава има повеќе голови со ваква да кажам обична топка, отколку претходното каде што имаше помалку голови и со таква брз, непредвидлива и тешка за фаќање топка ..Пофални зборови до Америве, стварно многу имаат напреднато во фудбалот за кратко време и МЛС лигата секоја година подбро ја промовираат и носат добри имиња за публицитет.Како што имаат осет за маркетинг може да направат НБА во фудбалот за едно 10години.
Да ја пофалам и топката за ова СП, бразука, произведена од адидас, не е како тие предходните балони што менуваа правец под агол од 60 степени.
Можеби затоа и голманите толку добро се покажаа.![]()