СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Против Лихтенштајн на домашен терен, и пак неможат да дадат повеќе од 1 гол

EDIT:
За секунда ме демантираа :D

Колку ми е само мерак за Босна и Босанците,заслужија !!! :cuc:

Ќе беше голем грабеж оваа селекција да не отидеше на светско,со онаа навивачка група позади нив
Ауууу !!! :cuc:

Е тоа е игра од срце, нека учат нашиве. Браво Босно, браво балканска гордост голема. Се радувам и ќе се радувам.

Да ти е мерак да навиваш за репрезентација. Браво Босна, за вас ќе бидам следново Светско.

Добро е што северњациве не успеаа и тоа ми е мерак исто.

теренот во Зеница пред десетина години не ни личеше на терен, играа со топка со "рогови", сега чекираа 23 билети за во Бразил. Браво, искрено се радувам, се надевам дека нашиве ќе научат нешто од Босанците (тешко ама ајде).

Да ти е мерак да навиваш за репрезентација. Браво Босна, за вас ќе бидам следново Светско.

Добро е што северњациве не успеаа и тоа ми е мерак исто.

Да де, не е битно што ние не влеговме, битно „четнициве“ не влегоа! Штета што и гејциве влегоа мамето....

Иначе, секоја чест за Босна!

Да де, не е битно што ние не влеговме, битно „четнициве“ не влегоа! Штета што и гејциве влегоа мамето....

Иначе, секоја чест за Босна!

Абе тури им таквото, за нашиве не ни очекував а сеа сум изнервиран од резултатот. :pos: Немој да мислиш дека сум од тие да му умре козата на комшијата ама некако Србија не ми се свиѓа како игра периодов и тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom