СП 2014 Бразил - генерална дискусија

^
Се возбуди,не се смее.:icon_mrgr:
(y)

Литванија потежок противник него Словачка ? Јеа рајт.:pos:

Страшно добра екипа има Босна + нон стоп се појачуваат со нови лица.Еве Хајрович и Бицакчиќ со деби голови.Сега ќе им "стигне" и Колашинац па ќе имаат добра замена за Лулиќ.

Грчка 8 натпревари,9 гола,19 поени.:cuc:

Литванците се дрва мислам дека лесно ќе паднат против БиХ, а циганите секоја се вадат 1-0. Босанциве имаат опасна екипа и баш ми е мило што ќе се пласираат на СП, ако не се заебат сами :D

^

Литванија потежок противник него Словачка ? Јеа рајт.:pos:

Не е потежок ама БиХ игра на гости со Литванија, а Грција дома. Мада Босна докажа дека на гостувања е друи и поопасна него ли дома :icon_mrgr:

Не е потежок ама БиХ игра на гости со Литванија, а Грција дома. Мада Босна докажа дека на гостувања е друи и поопасна него ли дома :icon_mrgr:

Али и циганиве не може да ги споредуваме со БиХ :) за 2 класи се подобри Босанциве :D

Литванците се дрва мислам дека лесно ќе паднат против БиХ, а циганите секоја се вадат 1-0. Босанциве имаат опасна екипа и баш ми е мило што ќе се пласираат на СП, ако не се заебат сами :D
Трета среќа.:cool:

Не знам дали си ја гледал Литванија па да видиш колку се опасни на домашен терен.:pos:Толку слаби се што дури и Македонија може да ги победи.:icon_mrgr:

Не ми се верува повторно да кикснат,ваква шанса не се пропушта.Ќе распали Џеко.:свиркам:

Вчера се радував за Босна, небаре Македонија обезбеди пласман. Со срце се игра, ете баш така. Без многу чаламења и најави, докажаа на дело.
И тоа не е ова да речеш изненадување. Босна на двапати немаше среќа и отпаѓаше од Португалија во баражот, сега дефинитивно заслужија да играат на претстојното светско во Бразил.

Вчера се радував за Босна, небаре Македонија обезбеди пласман. Со срце се игра, ете баш така. Без многу чаламења и најави, докажаа на дело.
И тоа не е ова да речеш изненадување. Босна на двапати немаше среќа и отпаѓаше од Португалија во баражот, сега дефинитивно заслужија да играат на претстојното светско во Бразил.

Значи не сум бил единствен што сум се радувал за Босна.

Значи не сум бил единствен што сум се радувал за Босна.
Не сте единствени, јас исто се радував не дека имам доста пријатели од таму, се игра од срце за репрезентацијата, а и редно е 3та среќа и да се квалификуваат, оваа генерација им е најдобра до сега. :)

Ја за Гана навивав уште откако го купив албумот со сликици од 2006та пред да почне натпреварувањето, па вие видете колку бев среќен коа стигнаа до 1/4 финале :P

Ја за Гана навивав уште откако го купив албумот со сликици од 2006та пред да почне натпреварувањето, па вие видете колку бев среќен коа стигнаа до 1/4 финале :P

Сигурно не повеќе од мене кога Асамоа Гјан го утна пеналот во 122 мин :P

Сигурно не повеќе од мене кога Асамоа Гјан го утна пеналот во 122 мин :P
Ако ти се верува, мислев дека ќе заплачам ако се помрднев од местото кај што седев. Имав десетина другари и другарки што навиваа за нив ради мене, таква поврзаност за репрезентација и страст за навивање у еден натпревар ретко сум доживеал. Без заебанции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom