СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Де бе вие па, не му направи ништо посебно, го обрна само. Јас мислев ногата му ја прекршил на две. :D

Буфон - Бугариja - 1:0

Не !!! 3:0

Грандиозни спасјаванија, тој спаси Италија голјам играч Браво стана голјам мач, това е футбол којто може да се гледа с удоволствие !!!

абе да ама и ние имаме циганчиња ама не ни иде :D

Циганите се добри играчи али како што викаше мојот професор по физичко во тим од 7 играчи имаш 10 роналда и 12 напаѓачи.А и што здрав живот водат да не се ни збори,џабе детено што дрибла на 12 години кога до 20 мозокот му е каша од лепак.

"Bio je crveni karton sto posto, ovom prilikom se izvinjavam Mikiju Sulejmaniju s kojim sam dobar prijatelj. Morao sam to da uradim, da se takva situacija sutra ponovi opet bih isto uradio. Uh, dobro sam ga pomeo"

- Изјавата на Шимуниќ за стартот над Сулејмани :eek:

"Bio je crveni karton sto posto, ovom prilikom se izvinjavam Mikiju Sulejmaniju s kojim sam dobar prijatelj. Morao sam to da uradim, da se takva situacija sutra ponovi opet bih isto uradio. Uh, dobro sam ga pomeo"

- Изјавата на Шимуниќ за стартот над Сулејмани :eek:

Па некој наш да стартуваше така и спасеше гол сите ќе го славевме сега.

Па некој наш да стартуваше така и спасеше гол сите ќе го славевме сега.

Добро, тоа им е и работа на дефанзивците.
Но според мое мислење, преагресивно го стори тоа Шимуниќ.

Мораше да го стори тоа Шимунич, работата е што беше ептен груб стартот, иначе секој паметен дефанзивец би направил фаул во таква ситуација.

V1NXT.gif

Мораше да го стори тоа Шимунич, работата е што беше ептен груб стартот, иначе секој паметен дефанзивец би направил фаул во таква ситуација.

Mного јасно, само секој паметен дефанзивец би направил фаул во таква ситуација со влечење за дрес, или едноставно колко да го оневозможи да пројде па ајде и нека биде старт колку да го сруши на земја, а ова усташково копиле одеше директно преку нога и со лакт во глава( всушност повредата беше неизбежна), јас би го казнил веднаш 12 утакмици или максимално колку и да е, и да служи за пример за другите дивљаци да не прават ништо слично.

Овој гарант чекал на резултати да виде кој го постигнал голот. :D

Браво за Босна, ако може и овој пат некако да им избега пласманот ептен нема да имаат среќа. Многу сакам да се пласират, едноставно заслужуваат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom