СП 2014 - 1/2 финале | Холандија - Аргентина | 09.07.2014 (22:00)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација сакате да ја видите во големото финале?

• Вкупно гласачи
    140
  • Гласањето е завршено на .
Samo mene mi se chini koga vika "nov dab" vo reklamive povekje zvuchi na "nafta"? :LOL:

ај ај сеа не се праи на тошо модератор ми кажа дека си пријавувал....срамота е да лажеш ..дека лажеш сеа и аргентина ќе ти изгуби :(
o_O
Кој е тој што рекол дека сум пријавувал ?

Досадно ти е , муабет ти се прави со небулозиве ?

Лешоски жут (y)

Ај гол нека дадат заспав.

Влаар добар у одбрана. Сега за сега Аргентина поконкретна, али се гледа дека и двете страни тактизираат и се добро потковани.

Едно голче ја решава утакмицава.

Англичаните и Агргентинците тоа е таа атмосфера:cuc:

Ау потегов на Ван Гал е максимално филмање и крајно не потребен.

Или ќе биде прогласен за гениј на крај на мечов или за будала. Или 0-0 ќе си заврши и ставање на играч како Класи нема да има никакво влијание врз мечов.

ај бе по ПП карајте се шо ме мешате мене.
Ау потегов на Ван Гал е максимално филмање и крајно не потребен.

Или ќе биде прогласен за гениј на крај на мечов или за будала. Или 0-0 ќе си заврши и ставање на играч како Класи нема да има никакво влијание врз мечов.
Ван Гал посекако е гениј што дојде дотука до Класи Маси Влар

На коментаториве најпаметно да не им се покажува ГоТ пошто со нивниве предвремени предвидувања (т.е. претставување на нивни предвидувања како нешто што сигурно ќе се случи) има 100 пати да го сменат мислењето гледајќи ги епизодите.
ај бе по ПП карајте се шо ме мешате мене.

Ван Гал посекако е гениј што дојде дотука до Класи Маси Влар
Добро Ван Гал не е "виновник" што во 1/8 финале со Мексико добија пенал од ништо и што Коста Рика стигна до 1/4 финале, ама with that said да, успех е тоа што Холандија стигна до 1/2 финале.

Не знам колку е исправно и Паласио и Агуеро да влезат .[DOUBLEPOST=1404942638][/DOUBLEPOST]Маскерано :cuc:

Последно уредено од модератор:
Na Roben ovaa shansa ke mu se vrakja na son i ke go izmachuva do nemajkade, ako izgubat razbira se.

Реалноста е дека кој и да пројде од овиа две екипи,у финалето треба да игра баш исто вака.Затоа што против оваа Германија нема надигрување,Бразил проба,и ете што му се деси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom