Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Е овој исто нема да го бројат во графата затвореници/криминалци албанци во Европа

Македонскиот нарко бос чиј идентитет не е објавен, долетал од Приштина и имал нови документи бидејќи во Македонија си го сменил името.

За 20 години од сега сите ќе се гушкате кога на граници ќе ви висат 50 милиони полугладни и полубоси Африканци.

Најди ми месара за свинско месо во Константинопол!
https://www.isthambul.com/ - Дури и онлајн со достава имаат, а и многу јако име. Иначе центарот на православјето сеуште е таму. Не знам дали си чул за Фанар. Фанариотите со османлиите биле многу блиски, според некои историчари дури и виновници за укинување на Охридската Архиепископија.

Зашо ме протестој? Ќе има музика и цицки, што е лошото тука?
Ме заболе искрено и за цицки и за грицки. Неќам да нѐ понижувааат вака. Шо ви е? Као ви е сеедно шо се дешава не сфаќам? Уште што треба да напраат да се дигне народов?
Какви бескичмењаци…

Ме заболе искрено и за цицки и за грицки. Неќам да нѐ понижувааат вака. Шо ви е? Као ви е сеедно шо се дешава не сфаќам? Уште што треба да напраат да се дигне народов?
Какви бескичмењаци…
Ти изгледа не знаеш каде живееме од 2001ва наваму.

Какви бескичмењаци…
Се гледа дека ни Св. Трифун ни Св. Валентајн си славела :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom