Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

Напикај го во затвор малку да му го отворат анусот од утре нема да прави.
Нема за тие гнаси само палка во глава...

Одиме напред Македонијо, само вака предиме пред соседите со наука, уметност и љубов.

Одиме напред Македонијо, само вака предиме пред соседите со наука, уметност и љубов.
со жалост морам да констатирам дека изгледа тоа е идинствениот начин, од многу љубов и разбирање добивме само поголемо курчење од другата страна и 0 респект и почит.

Ќути, какви има, и на терористи споменици креваат...

Вака да јадеш гомна џамија кога се гради, а често се случува тоа. Да ти ебам тоа лицемерниот.

Да не знаеш случајно колку се високи минарињата на џамијата во Арачиново?

Да не знаеш случајно колку се високи минарињата на џамијата во Арачиново?
Кур не ми чуе за минарињата, пред крстовите би ги срушил сите до еден.
Автоматски споено мислење:

Ќути, какви има, и на терористи споменици креваат...
Некои ги викате бранители, некои терористи, да не сте пристрастни малце?

Вака да јадеш гомна џамија кога се гради, а често се случува тоа. Да ти ебам тоа лицемерниот.
Највеќе ми пречат џамиите, знам што алатка и чива се. Затоа вам не ви пречат.

со жалост морам да констатирам дека изгледа тоа е идинствениот начин, од многу љубов и разбирање добивме само поголемо курчење од другата страна и 0 респект и почит.
Може ли да ми посочиш кога и каде вие со љубов и разбирање сте работеле за другата страна?

Може ли да ми посочиш кога и каде вие со љубов и разбирање сте работеле за другата страна?
Cela drzava na tacna ja dobivte, site funkcionii, pozicii, dvojaznicnost na cela teritorija,.,, mislam ne ni vredi da nabrojuvam, tuku zaboraviv za vas toa voen plen. Sto se dobi za vozvrat ? Uste pogolemo nepocituvanje na drzavata, uste pogolemo ne vazenje na zakonite za vas, uste pogolemo kurcenje, gazite preku lesevi.

Кур не ми чуе за минарињата, пред крстовите би ги срушил сите до еден.

Некои ги викате бранители, некои терористи, да не сте пристрастни малце?

Највеќе ми пречат џамиите, знам што алатка и чива се. Затоа вам не ви пречат.

Оди во швајцарија барај тоа што го бараш у севернава да видиме каков одговор
ќе добиеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom