Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Moja greshka.. ne 700,000 tuku 1.1 Miljon.
Ako ne me veriuesh eve, oficiallno.

Прегледај го приврзокот 458133

spored popisot i toa bez diaspora:
Прегледај го приврзокот 458134

63 % of 1,792k e 1.1 Mil
Прегледај го приврзокот 458135

E ovda nema historija shto mozhe da izmislete, i da vazhi samo za vas. Eve matematika cista, ova ne vazhi samo za vas, i ne mozhe da se smeni :D
Бројот на Турците е помал зошто во населените места како Мелница (Велешко), Октиси, Подгорци, Лабуништа (Струшко), Река, Центар Жупа и уште некои места население со Македонци муслимани често поради недоволната грижа на власта и отфрлањето на тие луѓе се накачи бројот на Турци бидејќи тие се пишуваат како Турци, а всушност нивниот мајчин јазик е македонски само што религијата е Ислам.
Вашиот број е исто многу помал или 20% или нешто под 20% знаеме дека од Косово имате Rent a car гласачи кои по потреба престојуваат во Македонија, Косово и Прешевската долина само поради една цел голема Албанија. Доколку не се случеше бегалската криза 1999 година бројот на Албанците во Македонија ќе беше макс 17%.
Ова е веќе друга тема и нема ништо заедничко со темата (соживот во Македонија).
Живео Приштински Корпус.
Автоматски споено мислење:

o drugar ubavo si mu velel. eve primer za cistokrvna ilirka za site sto ne si go znaat istorijata

Прегледај го приврзокот 458136
Ако лично се прашувам мене ми личи на некоја жена од Анадолија или од тие Ашкалите-косовски ако знаете на што мислам. Ашкали се посебна етничка група на Косово нешто се налик на Ромите (со темна кожа) но немаат свој јазик туку зборуваат албански и се Муслимани Сунити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom