RebelMk
₪ ₪ ₪
- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 1.985
- Поени од реакции
- 1.486
Бројот на Турците е помал зошто во населените места како Мелница (Велешко), Октиси, Подгорци, Лабуништа (Струшко), Река, Центар Жупа и уште некои места население со Македонци муслимани често поради недоволната грижа на власта и отфрлањето на тие луѓе се накачи бројот на Турци бидејќи тие се пишуваат како Турци, а всушност нивниот мајчин јазик е македонски само што религијата е Ислам.Moja greshka.. ne 700,000 tuku 1.1 Miljon.
Ako ne me veriuesh eve, oficiallno.
Прегледај го приврзокот 458133
spored popisot i toa bez diaspora:
Прегледај го приврзокот 458134
63 % of 1,792k e 1.1 Mil
Прегледај го приврзокот 458135
E ovda nema historija shto mozhe da izmislete, i da vazhi samo za vas. Eve matematika cista, ova ne vazhi samo za vas, i ne mozhe da se smeni![]()
Вашиот број е исто многу помал или 20% или нешто под 20% знаеме дека од Косово имате Rent a car гласачи кои по потреба престојуваат во Македонија, Косово и Прешевската долина само поради една цел голема Албанија. Доколку не се случеше бегалската криза 1999 година бројот на Албанците во Македонија ќе беше макс 17%.
Ова е веќе друга тема и нема ништо заедничко со темата (соживот во Македонија).
Живео Приштински Корпус.
Автоматски споено мислење:
Ако лично се прашувам мене ми личи на некоја жена од Анадолија или од тие Ашкалите-косовски ако знаете на што мислам. Ашкали се посебна етничка група на Косово нешто се налик на Ромите (со темна кожа) но немаат свој јазик туку зборуваат албански и се Муслимани Сунити.o drugar ubavo si mu velel. eve primer za cistokrvna ilirka za site sto ne si go znaat istorijata
Прегледај го приврзокот 458136