Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
od tiktok se informiras, bravo decko
Илузија е тоа што ДУИ ја предводи владата.Владата ја предводи Дуи, еве веќе 7, 8 години, абе шо не ја оправите работата ви дадоја власт сдс? Па тие учените луѓе од Тетовски универзитет извадете ги и оправете ја работата Грујо "што ја уништи". Отворете еве барем 5 фабрики, направете еден автопат, средете ги улиците по општините. Едно големо ништо сте со купени дипломи и на врат сте качени кај успешните луѓе што чесно си ја работат работата и то што е останато да се доуништи.
Не беше сарказам о лој.lele prekini glup shoshon
shpon i sarkazam ne odat zaedno, toa ti e isto kako politichar da kazuva vistina, it's basically a myth
Затворот е за мажи бе.Oвој извор доволно ли е добар за тебе?
Прегледај го приврзокот 390338
A oвој извор вистина кажува или лаже?
Прегледај го приврзокот 390339
Па така бе Пуновиќ, кажи си дека ги гласаш твоите. Дека си потчинето албанче на Аљи најголемиот српски шпиун што го имала службата.Илузија е тоа што ДУИ ја предводи владата.
И да ја предводи владата пак ништо не можат без амин на каур.
Име на улица не можат за еден мандат да сменат без амин не па некоја капитална инвестиција да одлучат да направат.
На дуи 30 години му требаат 10 километри автопат до блаце да направат, а тој автопат би придонесело за целата економија на државата.
Немам намера да ги бранам овие од дуи, ама за албанците не постои друга албанска алтернатива, камоли каурска.
Тоа што треба да има албанска партија е заслуга на каурската клептоманија, ненормалниот непотизам и вродената ксенофобија од вековна српска пропаганда над вас.
Кажав јас, последен пат сум гласал за каур, од тогаш не сум гласал, нема таква партија која ќе ме убедува да гласам.Па така бе Пуновиќ, кажи си дека ги гласаш твоите. Дека си потчинето албанче на Аљи најголемиот српски шпиун што го имала службата.
Уствари Африм гласа шпиун, за после тоа тој шпиун да ја овозможи српската пропаганда, и за пак Африм да биде лут на србите и пак да го гласа Аца Антиќ.
Африм Пуновиќ четнички војвојда.
imate srekja shto ste vo severen fyrom, vo albanija i albanskata enklava aka kosova kje bevte izmekjari. tuka zimate plata za doma sedenje, pleme nepismenoКажав јас, последен пат сум гласал за каур, од тогаш не сум гласал, нема таква партија која ќе ме убедува да гласам.
Прегледај го приврзокот 390464
Ништо асално не искочи од таа српска покраина, освен канцер, оружје, дрога, органи и простотилук. Ебате тоа србите.