Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе тоа не е никаква тајна. Само е факт кој им непознат на каурите.Абе стварно еј, еден познаник шо работеше у Пекабеско одамна еднаш ми збореше дека чекаат некој оџа од Босна за да почнат да продаваат по халал![]()
Тој можно е да бил... самоуверен лажливец.Абе стварно еј, еден познаник шо работеше у Пекабеско одамна еднаш ми збореше дека чекаат некој оџа од Босна за да почнат да продаваат по халал![]()
Ме откри да си ебеш еј, колку си досетлив.Тој можно е да бил... самоуверен лажливец.
И оџа албанец нејќат, ццц, одат за словен во Босна. Тоа ти е национализам до крај.Абе стварно еј, еден познаник шо работеше у Пекабеско одамна еднаш ми збореше дека чекаат некој оџа од Босна за да почнат да продаваат по халал![]()
Тоа е еј, ова кауриве у секој сегмент ве дискриминираат.И оџа албанец нејќат, ццц, одат за словен во Босна. Тоа ти е национализам до крај.
Не ми одговори, дали купуваат македонците...тоа со сертификатот е само маркетинг, мислиш некој оџа за секое пиле ќе изговори неколку магични зборови???Тоа се отприлика сите производи на кои има Халал налепница. Види у било која продавница, колку имаат таков знак.
За да има таква налепница, животното мора да го коле муслиман. Не може каур. Мора да биде муслиман кој е добро запознаен со исламот, посебно со делот кој се однесува на колењето.
Тој мора да го инвоцира гласно Алах, пред секое колење, извикувајќи Бисмалах.
(има и цел куп други услови)
А знаеш ли зошто ни на сон не ви даваат Бугарите државјанство?пошто бугарски пасоши не можеме ние да земеме.
Па како бре не купуваат? Тоа е огромен број на производи.Не ми одговори, дали купуваат македонците...тоа со сертификатот е само маркетинг, мислиш некој оџа за секое пиле ќе изговори неколку магични зборови???
Зошто вие ги гласате овие две партии цело време? Премногу задоволни сте?
Да бе, замисли, тоа е таа единствената професија која вие ја немате а албанците ја усовршија вие одите во Босна да земете оџа, свака ви част.Тоа е еј, ова кауриве у секој сегмент ве дискриминираат.
Oк тогаш, се простено било.двете партии смениле лидерства, изгубиле избори. ДУИ кај Албанците си е владетел 20 години.
Say no more.Ние имаме целосно раселени села без жители, само викендашки, кои се подобро средени и организирани од албански села со по две три илјади жители.
Да бе, замисли, тоа е таа единствената професија која вие ја немате а албанците ја усовршија вие одите во Босна да земете оџа, свака ви част.
Автоматски споено мислење:
Oк тогаш, се простено било.
Say no more.
Каде и кога сме го барале тоа? Кога јас лично сум викал дела тоа е нормално?Фиктивно министерство со 1,400 вработени Албанци кои не одат на работа постои само за да се задоволат вашите барања.
која солидарност и пријателство ја очекуваш? Во кој свет ова нормално?
Каде и кога сме го барале тоа? Кога јас лично сум викал дела тоа е нормално?
Не мешај баби и жаби. Јас верувам дека треба да има вработување по етнички клуч некое време, ама не се сложувам некадарни да се вработуваат, или да седат дома и да земаат плата.Па коа ќе ви го посочи некој тоа почнувате со изговори, ама вака ама така. Еден нема да рече, да вработување по етнички клуч е срање и делење на племиња, ајде да направиме граѓанско општество.