- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.910
- Поени од реакции
- 14.538
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа го прават сите муслимани во државава.Pa da recime prvo so mi teknuva e deka samo vie koristite sise so voda vo wc![]()
Ти?Тоа го прават сите муслимани во државава.
... во петок не работаат!Pa da recime prvo so mi teknuva e deka samo vie koristite sise so voda vo wc![]()
А зашто бе Пуно.....тоалет хартија е измислена.Тоа го прават сите муслимани во државава.
Сериозно ме прашуваш како го чистам газот?
Uste li za taa glupost se fakate, ...greska si, mnogu hristijani go pravat istoto...boze ama ste dosadni so prepukuvanjataТоа го прават сите муслимани во државава.
Викаш муслиманите, ти се декларираш како атеист, затоа прашувам.Сериозно ме прашуваш како го чистам газот?
... го прават христијаните, ама прво се применува тоалетна хартија да се избрише задницата, па после се мијат со вода, како можеш да го изедначиш со муслимански обичај кој директно идат само со вода на задница!Uste li za taa glupost se fakate, ...greska si, mnogu hristijani go pravat istoto...boze ama ste dosadni so prepukuvanjata![]()
Moderni vece solji Ima, so cevce vgradeni..prvo te mie mlaz voda pa se brises posle...odamna gi I'ma, no poslednite godini se najkupuvani.... го прават христијаните, ама прво се применува тоалетна хартија да се избрише задницата, па после се мијат со вода, како можеш да го изедначиш со муслимански обичај кој директно идат само со вода на задница!![]()
...тие се муслимански тоалети, не ме зезај, не ми е муабет за тука, ама ај пробај после голема нужда удри вода позад, па кога ќе се размачка тоа на цел газ цела ролна хартија нема да е доста,Moderni vece solji Ima, so cevce vgradeni..prvo te mie mlaz voda pa se brises posle...odamna gi I'ma, no poslednite godini se najkupuvani.![]()
Ne te zezam ma, imam I jas doma....тие се муслимански тоалети, не ме зезај, не ми е муабет за тука, ама ај пробај после голема нужда удри вода позад, па кога ќе се размачка тоа на цел газ цела ролна хартија нема да е доста,
ај да не одам оф топик ќе објаснам во муслимански обичаи!
Мене еднаш на пат ме стегнаЈас пробав еднаш, ама ми се направи срце позади, веќе никад.
А кога не си дома си носиш шише со тебе? Генијално,признавамNe te zezam ma, imam I jas doma.