Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа го прават сите муслимани во државава.
А зашто бе Пуно.....тоалет хартија е измислена.
Па на крај на денот фино лепо туширање....пак чисти ќе бидете.
Zabrana korišćenja toalet papira uspostavio je "Qadaahul Haajah" ili pravilnik o olakšavanju. Pošto je ovaj pravilnik napravljen još pre nego što je postojao toalet papir, on se od tada nije ni menjao.

U njemu se navodi da bi musliman trebalo pre i posle obavljanja nužde da izgovori kratku molitvu, da ne sme nikako to da obavi stojeći i da sme da ide u toalet samo ako mu je baš hitno.

Za čišćenje je dozvoljeno koristiti vodu, tri kamena ili levu ruku.

Последно уредено:
Uste li za taa glupost se fakate, ...greska si, mnogu hristijani go pravat istoto...boze ama ste dosadni so prepukuvanjata:facepalm:
... го прават христијаните, ама прво се применува тоалетна хартија да се избрише задницата, па после се мијат со вода, како можеш да го изедначиш со муслимански обичај кој директно идат само со вода на задница!:neetaka:

Јас пробав еднаш, ама ми се направи срце позади, веќе никад.

... го прават христијаните, ама прво се применува тоалетна хартија да се избрише задницата, па после се мијат со вода, како можеш да го изедначиш со муслимански обичај кој директно идат само со вода на задница!:neetaka:
Moderni vece solji Ima, so cevce vgradeni..prvo te mie mlaz voda pa se brises posle...odamna gi I'ma, no poslednite godini se najkupuvani.;)

Moderni vece solji Ima, so cevce vgradeni..prvo te mie mlaz voda pa se brises posle...odamna gi I'ma, no poslednite godini se najkupuvani.;)
...тие се муслимански тоалети, не ме зезај, не ми е муабет за тука, ама ај пробај после голема нужда удри вода позад, па кога ќе се размачка тоа на цел газ цела ролна хартија нема да е доста,
ај да не одам оф топик ќе објаснам во муслимански обичаи!

...тие се муслимански тоалети, не ме зезај, не ми е муабет за тука, ама ај пробај после голема нужда удри вода позад, па кога ќе се размачка тоа на цел газ цела ролна хартија нема да е доста,
ај да не одам оф топик ќе објаснам во муслимански обичаи!
Ne te zezam ma, imam I jas doma.

Јас пробав еднаш, ама ми се направи срце позади, веќе никад.
Мене еднаш на пат ме стегна:pos: што да се прави, ни бензиска ни бутур во околина.
Удрив флашата :pos: .....животот ми се згади. Од тогаш тоалет во врата возам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom