- Член од
- 25 февруари 2019
- Мислења
- 351
- Поени од реакции
- 203
Провери осигурачи?Opel astra kontakt davash sal tabla ne sveti nisto osven dugacki svetla a kolata si pali sto problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Провери осигурачи?Opel astra kontakt davash sal tabla ne sveti nisto osven dugacki svetla a kolata si pali sto problem?
Pa taka e na site koli kolko sto znam, 1 pretiskanje se odklucuva vozacka vrata na vtoro pretiskanje site 5 vrati se odklucuvat, neznam koe cajre baras ovde.[Голф 5]
Кога ќе стиснам на копче за отклучување де отклучува само возачка врата другите се заклучени.
Ако во истиот момент стиснам уште еднаш на копче за отклучување се отклучуваат и другите врати.
Чаре?
Не беше така пред една недела...Pa taka e na site koli kolko sto znam, 1 pretiskanje se odklucuva vozacka vrata na vtoro pretiskanje site 5 vrati se odklucuvat, neznam koe cajre baras ovde.
vo kolata imam tecnost - antifriz, veke 12 god. toj original sto bese vo nea koga e kupena. Do sega ne sum ni dotural nisto.Lani posle registracija sakav da go smenat ama go ispitaa i rekoa dobar e teraj, Dobro e taka iloi ne.
Isto e i za ulje vo menjac,neznam ni dali ima.ne sum proveril nitu pak ona za kocnici.
Не беше така пред една недела...
Mene mi izglea ko selective unlock da e ukluceno i za toa na ednas otklucuva vrata za vozac, dva pati site vrati(u princip ova e default na vw, ne e problem so bravi)[Голф 5]
Кога ќе стиснам на копче за отклучување де отклучува само возачка врата другите се заклучени.
Ако во истиот момент стиснам уште еднаш на копче за отклучување се отклучуваат и другите врати.
Чаре?
Mercedes ja ima ovaa opcija, siguren sum deka i za golf se mesti isto, baraj niz net sigurno ke najdes nes.[Голф 5]
Чаре?
Чаре 1[Голф 5]
Чаре?
Selective locking / unlocking стандардна функција кај цела VW групација . Кај поновиве возила со оперативни системи има опции сам да го менуваш во менито , за Голф 5 однеси го кај кој било дијагностичар за 3 минути ке ти го исклучи ...[Голф 5]
Чаре?
[Голф 5]
Знае некој како да ги подесам прскалките на шофершајбна да шрицаат пониско, ми одат над кола.
Za kogo e ova nameneto?[Name] Sk, Miki Klučar
[Mobile] 075 282 416
Miki zad železnicka prema Aerodrom levo vo zdradite...oprava i softverski problemi so klučevi