И на мене истото за Босе звучки за Ауди ( фабрички) и ми избегаVo nekoi Alfi 147 fabricki se vgraduva Bose sistem. Eden mi izbega za 70 evra...šteta....
Прегледај го приврзокот 278680
Sent from my SM-T720 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И на мене истото за Босе звучки за Ауди ( фабрички) и ми избегаVo nekoi Alfi 147 fabricki se vgraduva Bose sistem. Eden mi izbega za 70 evra...šteta....
Прегледај го приврзокот 278680
Да прашав, и тие ми ги понудија JBL.JBL види во дог секјурити што има.
Prvo daj kazi zosto sakas da gi menjas. Tvoeto radio kolku sho gleam ima 4x20w izlezi, taka da so drugi zvucnici ke bide samo za nijansa podobro(primer podlabok bas). Koa vekje sakas da menjas, menjaj radio so nekoj multimedia sistem i menjaj gi site zvucnici.Од тоа што разгледав е следното:
![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
JVC CS J520 (13 cm) - 1.800,00 денNovus - Аудио и видео опрема
Новус Трејд ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б (поранешна Првомајска ББ) 1000 Скопје, Македонија info@novus.com.mk +389 270 00 70www.novus.com.mk
Alpine SXE 13C2 (13 cm) - 2.490,00 ден
![]()
Техномаркет - JVC CS-J510X
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО АВТО РАДИЈА АВТОМОБИЛСКИ ЗВУЧНИЦИ JVC CS-J510Xwww.tehnomarket.com.mk
![]()
Техномаркет - PIONEER TS-G1331I
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО АВТО РАДИЈА АВТОМОБИЛСКИ ЗВУЧНИЦИ PIONEER TS-G1331Iwww.tehnomarket.com.mk
![]()
Техномаркет - ALPINE SXV-1335E
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО АВТО РАДИЈА АВТОМОБИЛСКИ ЗВУЧНИЦИ ALPINE SXV-1335Ewww.tehnomarket.com.mk
![]()
Техномаркет - PIONEER TS-G1332I
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО АВТО РАДИЈА АВТОМОБИЛСКИ ЗВУЧНИЦИ PIONEER TS-G1332Iwww.tehnomarket.com.mk
![]()
Техномаркет - SONY XS-FB1320E ЗВУЧНИЦИ
Техномаркет ТВ/ АУДИО/ ВИДЕО АВТО РАДИЈА АВТОМОБИЛСКИ ЗВУЧНИЦИ SONY XS-FB1320E ЗВУЧНИЦИwww.tehnomarket.com.mk
Да прашав, и тие ми ги понудија JBL.
Мултимедиата е најголемата глупост во современите возила.Prvo daj kazi zosto sakas da gi menjas. Tvoeto radio kolku sho gleam ima 4x20w izlezi, taka da so drugi zvucnici ke bide samo za nijansa podobro(primer podlabok bas). Koa vekje sakas da menjas, menjaj radio so nekoj multimedia sistem i menjaj gi site zvucnici.
Zosto e najgolema glupost? Tebe ako ne ti se svigja da imas napredna tehnologija u kola, ondak staj si od radio od ficoМултимедиата е најголемата глупост во современите возила.
Ги имам у двата автомобила. И не се ниту практични ниту згодни за ракување додека возеш. Ако сакаш касандра да ја гледаш додека возиш и со едното око буљиш у шофершајбна а со другото во дисплејот кој во некои марки и е ставен ептен долу тоа е друго, ете јас не можам. Друг е моментот кога треба климатизерот да го штелуваш пошто аутоматик моуд не секоаш ми се свиѓа. За бескорисноста на навигацијата да не зборувам. Веќе од наредниот месец е outdated.Zosto e najgolema glupost? Tebe ako ne ti se svigja da imas napredna tehnologija u kola, ondak staj si od radio od fico![]()
2507 km, prosecna potrosuvačka 5.5....prosecna brzina 36 km/h.poslednite 2 meseci isklucivo gradska voznja so mnogu kratki relacii( mal grad e Kičevo)
Прегледај го приврзокот 277681
Прегледај го приврзокот 277682
Прегледај го приврзокот 277683
Релевантно е, голема улога исто игра забрзувањето не само средна брзина, ако е подинамичен сообраќај да мора побрзо да менуваш лента и да се вклучуваш ќе троши повеќе, посебно турбото ако е со фиксна геометрија тој lag-от ако извади црно облаче то е фрлено гориво.