Имам рено меган 1,5 dci сменив дизни и бош пумпа пали само на гурање
Ја носев кај повеќе мајстори и пак со истиот проблем
Совет
А да ја видеаа на компјутер пред да фрлеше толку кеш за бош пумпа и дизни арно ќе беше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Совет
На компјутер само нагсѓаат може да е сензор може ова може она а колата работи како саат не троши уље не чади не дими само не палиА да ја видеаа на компјутер пред да фрлеше толку кеш за бош пумпа и дизни арно ќе беше
Барем за дијагностика оди до сервис на рено, ваљда тие ќе може да ти дијагностицираат, а после смени го делот каде сакаш.На компјутер само нагсѓаат може да е сензор може ова може она а колата работи како саат не троши уље не чади не дими само не пали
Ја носев кај Агро сервис до Окта и во Топанско ме врзаа со 400 евра а колата не палиНа компјутер само нагсѓаат може да е сензор може ова може она а колата работи како саат не троши уље не чади не дими само не пали
Vleguva fals vozduh vo bosot. Filterot naften i samata kutija na koja sto lezi filterot gi proveri majstorot?Имам рено меган 1,5 dci сменив дизни и бош пумпа пали само на гурање
Совет
Ако си од Скопје барај го Игор во Момин поток одма до АприлијаЈ
Ја носев кај Агро сервис до Окта и во Топанско ме врзаа со 400 евра а колата не пали
Совет
Зубчаник у втора брзнина е скршен. Штета на мењачот.Zdravo decki sakam da prasham za Fiat Punto Evo 1.4 benzin so metan 2010 bukvalno se raboti perfektno samo koga sum vo vtora i trgam noga od gas kako da secka kolata ? Vo niedna druga brzina ne se desava i ako sporo ja odpustam gasta ne se desava od sto bi mozelo da bide ova ?
Zdravo decki sakam da prasham za Fiat Punto Evo 1.4 benzin so metan 2010 bukvalno se raboti perfektno samo koga sum vo vtora i trgam noga od gas kako da secka kolata ? Vo niedna druga brzina ne se desava i ako sporo ja odpustam gasta ne se desava od sto bi mozelo da bide ova ?