- Член од
- 26 октомври 2016
- Мислења
- 2.121
- Поени од реакции
- 1.614
vaka taka skoro site akomulatori trat do 3 godiniшто се мачите со шкрат фирми, земете си ексајд и немате гајле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vaka taka skoro site akomulatori trat do 3 godiniшто се мачите со шкрат фирми, земете си ексајд и немате гајле
А технологија стара 100 години и не знаат како да ја подобрат да трае. Намерно ги прават лити, лесно кварливи. Како ќе купиш друг. Инаку ќе треба они фабриката да ја затворат.vaka taka skoro site akomulatori trat do 3 godini![]()
Прегледај го приврзокот 202831
Дајте некој предлог за лед сијалци за позиција за Астра освен овие на сликата,снабдена продавница и сл?
https://www.facebook.com/ledlightsmk/Прегледај го приврзокот 202831
Дајте некој предлог за лед сијалци за позиција за Астра освен овие на сликата,снабдена продавница и сл?
Зависи од автомобилот и колку ке се погоди.vaka taka skoro site akomulatori trat do 3 godini![]()
Имам Exide 100А без проблем си палеше на -10, втора година...Јас имав лошо искуство со ексајд за 1.5 год рикна и не се полнеше
Дадоа друг
Можно е да се четници на алансер ...Рено Клио 3, има контакт, струја све, клучот заглавува на "трето вртење", односно кога треба да почне да вергла/пали, и свети само клучот за сервис на бордот. Некој искуства ? проблем на моторен компјутер, брава.. ??